kawan-kawan yg baik hati

P.O.K.E

huh??
glamour x poke ni??
korang slaluu dgr kat mne??
msty penah dgr pnye..


huh! ramai btol suke maen poke ngn aku ni..
memg musim skunk ni kott.. kawan2 aku suke maen poke ni..
tape2,aku layan je..
x balas kesian lak..
ceittt!! jage ati ni!! huhuhu
pndai aku jage ati..


btw,aku tgah tension ngn KPLSPM.. parents aku smgat suoh cek result ari ni..
aku selaku ank yg baek n mndgr kate.. cek je la
search pnye search..
asyik error je..
sabar je la.. 
skali ad sorg kawan aku ni mentioned kat grup batch kami,n die kte lman web KPLSPM ad prob.. dy bru korl KPM.. sabar je la~ @___@
kan dayfeda?
sabor2.. haha yg x bole bla zaim aka kucink ni suoh aku carik!! beria.. kalau xdapat nk gelakkn aku..
ok! kau bole gelak skunk~~~ @__@


jenguk la blog2 dorang kawan aku ni!! best~ klik je name dorg 2.. swear best!!  zaim ,aku promote kau!! huuu~


p/s: Rugi korg x usha blog dorg.. ebat2!! ngee~ aku suke gile.. ^^  aku xfaham,nape tajuk aku lari sgt ni.. haha,xpe2.. blog aku.. suka ati aku la!! *pening kpla anyway,, peace!! heee~
terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

5 comments:

Zaim said...

kah3.mekase najan.
aku tak pandai bagi tazkirah
tapi orang2 alim kate
tu ade kaitan ngan rezeki dan hikmah

day_feda said...

poke??yg pntg xpnh la aq wt kt ko..jap ag nk wat la..wakakaka~~~ko byk ckp nme zaim jew..jlez tau..T^T..pape un sabo jew la..aq un xdpt..kte kn kzen..NASIB KITE SAME..wakakaka~~btw xsmstinyer xmsok ipg xdpt jd cg rite??kihkihkih..thnkss btol kn ayat aq td ek..aq de gelak br la..kuikuikui~~yeyeeXD

Shahirah Zainol said...

dah boleh cek dah ni.

Shahirah Zainol said...

dah boleh cek dah ni.

NURUL NAJWA said...

zaim: ahar~ welcomes.. ayat sastera sgt,i'm bluring~ wakaka

daya: ahar~ yeke? tape2 t aku bnyak promote kau..dun worry bebeh!!

syahirah: mmg da bole cek pon!! XD