kawan-kawan yg baik hati

big mistake..

agagagagaga
kelaka seyh!! aku rase cam wat benda yang paling memalukan + mengong...
nak tw aku wat pe?


sabar la,memang aku nak storymory la ni..
kan aku kate aku nak jadi cikgu kan..

ari 2 punye la semangat aku isi form IPG..
n ari last 2,aku update sbab dah dpat result SPM kan..
so,aku saje nk tgok ape yg sesuai ngn aku..
n ak decide tok mintak subjek sains.. ecewah nk amek bio cam x layak pulak..
lagi satu aku minx subjek *tet* subjek favorite 2.. tpi.....
big mistake is.. aku minx sjkc.. wakaka
aku baru perasan aku minx sjkc..btw,ayah aku terklik buat kali terakhir.. n aku lak xperasan..
macam2 la masalah aku timbul! xpe2 aku redha.. 


hope.. dapat interview..
xpe2,kalau aku dapat sjkc? aku blaja mandarin.. ekeke
bess jgak blaja mandarin.. pernah blaja dulu2..


p/s: actually,aku nak post sumthing yg agak bess utok di share.. tapi.aku terpkse post psal ni dlu..sok luse aku post pasal *sometextissing* sabar3.. ekeke dalam idop ni memg bnyak dugaan.. sabor je lah~
terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

5 comments:

day_feda said...

SJKC??what da ......(some text missing)..xpe22..btol gk 2..mn tau ko dpt blajo bhs br kn..pape un chayook kzen ku ye..^_^..both of us same la mnx IPG..kos un sme kot..ngee~~pape un prays 4 us ok..^_^..aja22 fighting..@_@

day_feda said...

**sowi..tbebel lbey plak..hahaha**

NURUL NAJWA said...

kte kos same.. kau mmg kazenku yg hebatt!!! wakaka smbg stdy same2 lagi nak? ahar~

Nonie said...

moga tercapai cita2 ek...gud luck

btw..folo cni :)

NURUL NAJWA said...

nonie: tengs! ^^