kawan-kawan yg baik hati

name sama? susa kott..

alolololo~
mehh cni aku nak story mory ni..
name same? susa x? 
dlu kat skola aku,nme susa nk jumpe yg same..
sbb skola aku dlu stdent x rmai mne pon..
1 batch just ade dlm 13+ je.. cket  je kan? 


ni aku nak cter, ari 2 aku teman kan mom aku shopping beli brg kat mall..
kat c2 rmai la dak2 lepasan SPM keje kat c2..
btw,aku lngsong x knal budak2 kat c2.. mklomlah skola aku dlu bukan area2 c2 pon.. skola aku jaoh..
ad kat 1 part ni.. aku terjmpe nyah(fham 2 la mksodnye) pkerja kat c2.. 
tym aku lalu kat part 2,aku snyum je la.. haha glamor sgguh.. make up tebal.. (uish~ terkutok lak)
bukan i2 aku nk cter..
tym aku nak lalu balek ad la 2 org dak laki pkerja kat c2,tgah sembg2 ngn nyah 2..
n ttbe tym aku lalu ak terdgr dak laki 2 ckap:
name dy NURUL NAJWA?


huh? terkejut aku dak 2 pnggil nme aku! dah aku de mate pas2 dgar org ckap nme aku lgi.. msty la aku pndg.. n aku buadd muke plek ngn dorg.. 


dorg lak snyum2 lembu.. n last,aku pon senyum je la.. sweet cket aku snyum
mcam kerang busuk! wek2! :P


skali mom aku ckap.. name nyah 2 nurul najwa? xbertamadun betol.. siap 2ka nme bagai..
tapi,aku yakin yg dorg tgah ckap psal aku! aku xtpu! btol.. tp dpan mom aku.. aku ye kan je la..
da la mamat 2 ensem.. caer aku.. wakaka (aku bajet sebaye) haha


n today,aku g lagi mall 2.. tp jap je.. aku jalan2 amek brg n tros baya.. teserempak jgak ngn mamat ensem 2..
skali dy lari2.. aku ngat dy nak dtg kat aku.. (perasan je) rupe2 nye dy pggil  kwan dy.. weyh,zul! cpat2.. cni!
hah? aku lgi terkejot dgr nme zul 2.. wakaka rupe2 nyer kwan aku zul keje kat cni.. n maybe dy yg gtaw kat dorg pasai aku kot.. sewel.. ye2 je aku ngat nme nyah 2 NURUL NAJWA 
rupa2 nye tym 2 dorg mmg ckap pasal aku.. ahaha
btw.aku nk tw sgat name mamat ensem 2.. dy tw name aku! wah~ bngganye.. wakaka (blushing2)
kpda zul! aku lpe kau keje c2.. ptot la asyik dok minx oreo stiff 2.. xckop ke ari2 kau malukan aku? wakaka tape2 aku blnje kau.. kau kne gtw aku pasal mamt 2.. kite butter.. terbek!! wakaka :)


p/s: bile da mlam2 bute ni.. aku agak mrepek cket.. huhu :D so peace!! XD
terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

7 comments:

day_feda said...

nyah ko jmpe??aq igt sorang nyah yg keje kt kfc 2..wakakaka~~nnt dh tau nme mamt 2 stry ek..wakakka~~

NURUL NAJWA said...

aah nyah! aq ngat nme dy sme ngn aku! mremg sgala2 bulu2 aku! wakaka.. nme mamat 2?? haha,segan lak nk tnye kat kwan aku.. adioss! fobia *****..

kikiki :) said...

hoy! gatai na.. haha

apPLe said...

hahahahhahhaha..ko mmg cepat perasan..sekian~

NURUL NAJWA said...

kikiki: cm knal la sape.. hee~ skali skala

apple: clap ur hand!!! yeah!! sekian trima kasih..

syairah said...

hahaha comel la post kamu...even sy xkenal spe org tuh..but quite a nice memory rite?;)

NURUL NAJWA said...

syairah: nice memory? yekott.buat malu saje.tengs ya!^^