kawan-kawan yg baik hati

Terlanggar AZAM +_+


hey hey hey..
aku memang updated seminggu sekali la kan..
tadi,aku dah langgar azam aku ohh..(sambil menguap)
TERponteng pulak
bukan niat nak ponteng tapi, dah TER.. (faham2 jela)
dah la,clasmate tak korl atau mesej..
Taw2,dorang cakap tadi,ada kuiz math..
perghhh..

Nak buat camana, tadi time kokorikulum memang kene dera la kan dengan cikgu..
turun naik tangga 10 minit tanpa henti (aku rasa lebih dari 10 minit kot) dan banyak lagi la.. 
Warm up punye la gila-gila sekali tak main pon.. jumpa bola pon x,lagi la nak main. =_="
memang penat la kan.. penat hari tu punye drive pon x hilang-hilang lagi..
tetibe tadi, kata kuliah batal..
memang aku naik atas la, terus terlena mcam SLEEPING BEAUTY la kan (buat muke comel sikit *wink2*)

Apa-apa pon,aku nak wish Besday kat Bestfriend aku amirashikin semoga kau panjang umur and gud luck in ur life.. be matured la weyh.. Pape pon,aku nak kau jaga SIFU(ulat) tu elok2.. =)



Lastly,
fill in the blank
otakku dah blank
kbai, salam

nota tangan: aku malas nak type panjang-panjang.(xda idea) beryukur kot,korang tak payah baca panjang-panjang.. Kan? ^^


terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

romantic of stories ♥



Hyee! psstt2, meh sini aku nak storymory ni..(bukan cter hot mana pun)
tadi kan,aku dan rumate pergi MAYBANK nak buat akaun SSPN..
(maklumlah nak buat permohonon pinjaman utk masa depan)
Lama jugak la, duduk kat kat situ dari kul 3.30pm smpai 4.15 pm (lama kan?)
dengan kene isi form yang memang kitorang x faham


tapi yang menarik minat aku adalah sepasang couple nii..
perghhhh!! sweeet gilak la..
sumpah sweet gula2 kipas angin..
duduk sebelah2,pergi kauter sama2 smbil berpegangan tangan.. sweet ohhh.. auwwww

After selesai membuka akaun SSPN..kami pergi makan di salah satu restoran fast food yang agak famous di *sometexmossing*,Perlis. (famous la sangt,kepsi je pon)
Selepas selesai kami memesan makanan.
kami terserempak dengan couple kat bank tadi. uuuwww
masuk sama2 berpegangn tngan .. 
aku nampak atok tu,oder makanan.tapi, dia hanya memesan satu set sahaja.
kami berasa tersangat amatlah pelik,kenapa dia beli 1 set?
makan pon bergilir-gilir..
adakah x cukup duit?
dengan selambanya rumate aku pergi ke arah atok n nenek tuu..
nak jage ati kan: "pakcik2,knapa pkcik and makcik kongsi makanan??nak saya belikan lagi satu set??" (buat muka baik gila)
atok 2: "xpe2, atok tengah tunggu gigi dr nenek ni"
pffffft, kongsi gigi rupanya..
dengan muke yang agak merah rumate aku kembali ke tempat duduk.. 
hahaha,kami yang lain tahan gelak je,xkan nak gelak depan atok 2 pulak kann..
 
Apape pon,atok and nenek tuuu.. terbaik la..
romantikk gilakk..(ada makna)


nota kaki: korang percaya ke cter nii? k, aku jujur. part yang kongsi gigi tu aku tipuu.. haha,tapi sumpah romantik gile tgok atok and nenek tu tadii.. sweet couple untill die kott.. waahhh.. cayalahh..





terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

AZAM di hatiku


Hye semua.
Hari ini aku ada masa free petang nak pdate blog. 
YEAHH!!
Actually,ada kelas petang ini. tapi......
Aku terlambat datang,so... xpasal kene halau. sedih taw.
TERlambat taw,bukan sengaja.



Minggu ni sudah start kuliah and kelas seperti biasa.
Jadual semester 2 ni sungguh x best. so pack! macam sardin taw.
Tapi, xpe la. disebabkan aku ada AZAM (azam,matlamat bukan azam manusia taw).Aku tekad akan study betol-betol and tak mau malas-malas macam sem lepas. 
Even,aku lmbat mana pon datang kelas aku tetap akan entering that class. 
Aku dah semakin rajin dan bersemangat untuk membuat tutor2 dengan sendirinya.
(eceh,masuk lif tekan button sendiri aku ni)




AZAM aku :


1. datang kelas,even lambat mana pon

2. dengar cakap letcurer

3. siapkan tutor dengan jayanya! (cewahh)

4. to be punctuall (hahaahaha,agk susa, i try)

5. objective: get 4 FLAT for sem 2 ^^


notakaki: mesti korang ingat aku nak citer pasal AZAM manusia kan? haha,sory la eh.. ini azam matlamat aku ye.. xda kene mengena dengan yang hidup atau yang sudah meninggal dunia.. =)


terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

secreato relationo ♥



FRIEND
BOYFRIEND
GIRLFRIEND
BESTFRIEND

everything has an END except.....


FAMILY!!!

It has three lettters that says







terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

Angrybirds dah lame wujud? =_="




 Pebenda ni????

.
.
.
.
.
STONEHAGE la



Angry bird pernah wujud 30000 thun dulu..
caya tak??
kenapa x percaya??
seeeeee..




Stonehage kat atas ni before die runtuh kan..
so,nape x caya?? HAHAHA





terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

sayur oh sayur!!


Sayur!!

pebenda lah 2 kan??
tanye budak 4 tahun pon taw sayur tu apa...
sayur tu vegetables la kan??? ^^



ada sape2 x makan sayur?? angkat bontot  kaki sekarang... anda bole chioww!!!
(samelah ngan aku actually) =_="




pelik sangat ke sayur ni sampai x bole nak makan??
(no komen)<---- jwapan aku kat member2
ada yang alergik sayur x???<---- 2 alasan aku bile jumpa bkal mak mertua satu ari nanti
*NAJWA gatal, baju,sluar,dalam  makan minum pon mak ayah tanggung lgi,mao jumpe mak mertua lak*

haha,aku harap sangat satu hari nanti aku akn berjaya makan sayur!! 
hope soo muchhh!! :)

p/s: jangan gelak kan aku yang agak dah besar ni,perangai cam budak2 lak sebab memilih nak mkn sayur..




terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

imisssmyyvloggsoomucchh

Assalamualaikum and salam satu malaysia.. (gaye politik pulakk)

sumpah,lama gile x update vlog.. x up to date lgsung la Najwa Rahman nii.. =_="
shocked gak tgok vlog ni da bsawang ngn kijo mr.spider kito ni!!





so,sementara tgah holiday ni..(cuti sem je pon)
saya ingin memberi cuti kpada mr.spider utk pulang ke kampung dan bermanja2 ngn wife die..
so,i don;t have lot of time to typing in blogger.. 
hope uoll can understand..
but,saya akn cube kembali berblogging.. =)



so,akan bertekad.. untuk meluangkan masa dgn berblogging even x bpe lame cuti..
btw,,
imisssmyyvloggsoomucchh

p/s: xda keje.. sampai rajen buat bnda alah ni... kbai.. see soon.. ^^

terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

nice song ^_^




 love this song so muchh..



 i stalk your profile when i miss you..
blablablabla...





listen with your ear k?.. ^^





p/s: i'm not fall in love ok?? just lagu ni cam menarik perhatian jee... aiyyak!! najwa sudah tdak btol.. kbai sume!!





terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

i ❤ KMP

For the long time..
i da lame x update blog ni..
tengs a lot to MR.Spider coz da berhabuk kan my blog =.="
(emoing,HAHA)

Now,im KMPian!! oyeah!!
x sangka aku dah selamat study kat c2 selama hampir 4 months..
so far,ok ja.. friend suma ok..
Kali ni,aku nak shared photos with my classmate..






Roomate:

Mai n Juejue

with my bestie -amira ashikin-



special to my friendd:




auuwww.. romantik x?? haha
just enjoy it!!

k tata sume!! 



terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

Exam MOOD

salam semua
lama kott x post kat cni.. rindu la blog.. mmuahhhahaha

sekarang ni musim exam kan??
Tiap kali nak exam aku mesti rasa malas xda mood n whatever la yg seangkatan dengannya..
Sumpah rasa malas membuak2..(whoa~ ayat x bole bla)
Exam ad lg beberapa ari.. Rasa cam dah ready,tpi baca pon x.. Hahaha(bajet ready ja..)


Selalu dah nak exam ni orang ramai gle stress tahap gaban la..
aku ni terbalek lak ngn org len.. orang stress aku lepak..
mcm gmbar org atas ni.. kalau jdi cmni,serius aku x bole masok pape pom kat kpala otak ni.. bertambah2 masalah lagi adalah..
so,nak tips dr aku??


1. kite tido je..
2.duduk dlam blek smbil on9
3.makn n tido..
4.cari mngsa utk dikacau..(sape rasa da idup lama dpersilakan)


Hebak kan tips aku??
But,2 sume tips for sape2 yg da finish study la.. kalau korg nak buat cm 2 b4 study abis la result korg.. mesti gle superb gempak la 
pape pon,aku saje je nk merepek kat cni.. ilangkan stress study.. HAHA lame dah,x potpet kat cni..
so,GUD LUCK for exam!! 


mood: xsabar2 nak balek!! ^_^
terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

KMP life~

Setelah lama x potpet disini..
now, i'm back.. (skjap je pon)
naseb badan la x bawak laptop kat cni..
kalau bawak memang everyday la aku typing.. xkire masa..


Sini aku nak story mory pasasl life aku as student kmp(Kolej Matrikulasi Perlis) jadi org utara naaa..
jadi student matrik ni memang bess.. salah satu sbbnye kite x payah pkir $$$$ .. haha
elaun memnjang je msok.. but per month la..
time akhir2 bulan selalunye memg akan pokai.. time 2 sume pakat nak saving duet..
x trun makan la.. dah la mkanan kat bilek zero.. langsung xda..
nak tanak, juz duduk kat dalam blek je la (ktorg pggil blek mayat) sbb sunyi sesngat.. haha


Kelmarin duet elaun masok!! yeahh!! memg sakan la ktorg borong.. macam2 ktorg beli..
Mule2 shopping 2 nak bwak brg gune bakul je.. bg jimat..
sekali aku n ckin gi amek troli.. memng bnyak la ktorg beli.. klau org tak tw ktorg student matrik mesti dorg ingat kami student yg dok rumah sewa.. memang bnyk gle kammi bebelanja..
2 baru makanan blom lagi makeup dorg(ckp  org je)
so,after ni kami kne buat list before nak berbelanja.. (ATTENTION)
nak msok kan pic brg2 yg bnyak gle ktorg beli tp x bole bluetooth lak hp ni.. grrrr~


lagi 3 week exam.. so,on study mood!! lets do it!!
after abes pentomen for DINAMIKA,aku akan on study mood!! yeaahh!!
skrang dak2 pentomen ada perjumpaan.. selambe je aku lambat.. k la,bye sume..
t ada mse aku update..
so,layan je la gmbar2 aku kat kmp..










i'm late.. k daa sume.. lurve u olls.. hahaha @__@
Pentomen x bole gerak tnapa aku!! haha ^___^
terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

SHOP FOR SALE!!








-dri hadapan-


Location

Next to Pinggiran Walk
Opposite Jusco
Ground Floor facing Highway 
Renovated with floor tiles , High quality glass panel, partition , 1 unit 2HP air conditioner , lightings and fans.
5 min to Pasar Borong
Suitable for business operation and office.



Title Type : freehold
Price : RM219 00
Area: Seri Kembangan
Other Info : Bumi Lot
Size : 905 sq.ft
 Contact num : 013 2554035(owner)
EN. ABDUL RAHMAN BIN IDRUS




terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

Busy..

Hello readers..
Salam Jumaat to u alls..
da lama x bukak blog.. sorry ta sempat balas jejak korang sume.. weekend ni insyaAllah,aku balas.. huhu
Sekarang ni busy busy busy.. da bosan dengan word busy 2..
dulu after SPM bosan ya amat.. sekarang busy tahap dewa la..
Nak kene siap kan assignment yg mcm bukit 2(mknanye xda la bnyk sgt)


tape2,aku redha ni sume utk study aku..masa depan aku..
chill2 ni baru cket..



baru2 ni dapat elaun.. my first elaun~ yeahhh!! (excited tahap dewa,padahal xtaw nk gune utk apa)
selalu nye org dapat elaun ni enjoy2.. btol ke??
aku xtaw nk ckp apa.. tp,ada btol gak sbb aku tgok ramai yg have fun ngn duit yg dorg dapat..
aku pon xtaw elaun dapat berapa.. nak pi atm pon malas.. (ada gak manusia cm aku ni) agagaga~




tapi,aku sempat lgi buat heder ni.. first time wat ni.. transparent pnye..
cam klaka pon ada..
lg2 part spek 2.. (sejak ble aku pkai spek?) omg~ ahahaha
aku buat last week, tp bru pkai sekarang..sbb bru ada mse nk berblogging..
|
|
|
|
v





and 2nd try.. hohoho





ok la,sampai cni je la coretanku.. 
banyak keje lagi nk buat.. rndu nak berblogging..
daaaa~ sume.. peacee!!


terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip



Kali ni aku nak join giveaway dari kak nisa yg comel.. yang bestnye GA ni di sponsor oleh beberapa sponsors yang murah hati.. taraaaa:



Ramai sponsor nye.. apa lgi jom join!! NISA
nak taw adiah nye?? klik si comel

so,saya nak tag nadia rahman..
yang len nak join pon bole. jom ramai2 memeriah kan GA ni.. ^__^

terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

Peace?? Haram??





omg omg omg! *trademark zaman skrang..
aku sbnarnya xsuke gune bahasa camni.. saja nk ikut trend.. HAHA
ok,sekrang topik ke bkan psal omg 2..
topik kite pasal peace!! (yg kite selalu buat tiap kali tgkap gambar 2)






ewww.. aku ada terbaca artikel pasal peace yg kite selalu bnggakan bile tngkap gambar..(aku xnafikan aku pon selalu bgambar dgn gaya peace,lagi2 tym skola dlu)
korang taw,maksud disebalik simbol keamanan yg kite selalu buat 2? ia ada maksud2 tersendiri taw.. ni yang aku terbaca la..
sebenar nya simbol ni berasal dr simbol syaitan yang diamalkan semasa upacara keagamaan yahudi.. simbol ini dgunakan oleh Yasser arafat (bekas Presden Palestin), Richard Nixon dan Winston Churchill(Bekas Presdien Amerika)


Di daam tulisan Yahudi, V (van) bmaksud 'Nail' (kuku).. The Nail adalah sau tnda rahsia syaitan yg gune dlm upacara pnyembahan berhala..Syaitan ingin membiarkan kita tahu bhawa itu adalah tanda kegemarannya.. Anton Lavely,penagasas Chursh of Satan,mnggunakn simbol PEACE adalah dri simbol kumplan Yahudi yg anti kristian.. Mereka mengambil salid kristian dan mematahkannya keatas dan menterbalikkannya kebawah.. Tanda 3 palang yg mengahla kebawah membawa maksud, Past(palang kanan), Present (palang tengah), Future(palang kiri)... 
nak bukti.. ni aku jumpa kat google,search peace je..




So,apa pendapat korang??
aku hanya mampu terangkan setakat ni je.. ada gak try search2.. tpi,xda masa sngat busy cket.. so xberapa nak pndai terangkan.. skit2 je ni..
apa lagi,korang fkir2 kan la erk?? 
renung2 kan dan selamat beramal!!!! XD
*alamak aku selalu cakap peace! adoyyy,abis la aku.. ckap je xpe kottt.. HAHA






terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

Buffered Earnings..





BE? biasa dgar x?
kompem yg da lame berblogging biasa dengar..
aku ni baru saja ber blogging so xtahu menahu sgat psal BE ni
anyone can explain?

last week,aku cek kat account nuff aku dpat 5 BE psal kempen2 2..
then,tadi aku cek da 14 BE aku... whoa! cam xpercaya..
but,aku still x faham.. even da sebulan lbih aku join nuffnang ni..
btw,tengs 2 abg nuff,sudi bgi aku BE.. (tersenyum sesorang)
aku xfaham camna BE ni berfungsi..
ttbe je masok $$$
aku selalu dgr orang kate susa nk dpat BE..
tp,aku tgok cm senang je..

anyone can explain?
serius aku xfaham.. main terima je..
churp2 aku pon x nek mndadak camni.. aigooo~ konfius suda..
pe maksod orang iklan bayar? xbayar? HAHA,serius aku xtaw pape..
men registered letak iklan..
cam 2 je kan? (andaian aku sendiri jerr)

kepada sesape yang bole bantu aku.. explain ka cket2 psal BE ni..aku suda konfius 

comel lak budak ni..







terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

missing?

sedeyh sedeyh sedeyh..
perasan x,aku pnya follower n button nye ilang??
sdeyh nye.. rasa cm nak menangis je..


pape ponn,aku just nak infom kan je...
kalau korang nak follow aku..
korang bole tekan button follow kat atas 2..
insyaAllah,aku akn follow korang balek.. sbenarnya,benda camni memg akan berlaku ke??

Hari 2,kawan aku pon dapat masalah camni.. sdeyh sesgat dia..
aku chill je la..
sekali bile aku da kena.. baru aku rasa feel nye camna..




aku harap,masalah ni x lama sgt..
nanti aku surey balek camna nk wujud kan balek..
ke,memg akn wujud sndiri?? ta la tunggu je la..
sabar2.. :D


p/s: korang nak follow..klik je button folllw kat ats 2.. buat masa ni.. list follower xda.. xpon,kasitaw kat shoutbox korg fda follw,jgn lupa tnggalkan link.. insyaAllah nanti aku follow korg balek.. peacee! ^__^ 
terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

IISSHHHKKK..!! CABUTAN BERTUAH DAPAT HEADER


haloo..
err,setelah sekian lama menyepi,xjoin lucky draw GA n seangkatan dngannya..
kali ni,aku nk try join lucky draw ni la.. dari blog wancikgumuzik
hehe,ni banner dy.. kene letak ni.. tiket penyertaan.. hehehe

kalau korang nak g tgok contest 2... klik je banner 2.. tros je sampai.. kalah pintu doraemon 2.. ekeke
xpon,klik name cikgu yg kaler merah 2.. :D


syarat2 dia? nak kene ckp ke?? ta pe la,tgh rajen ni..


Wajib buat satu entri yang mengatakan anda join cabutan bertuah ni
otw,cikgu!! hehe 


Dalam entri pastikan ada link atau pautan untuk datang ke entri ini.
ada 2.. bole klik kat banner 2 or nama cikgu kaler merah 2.. heee


Make sure letak banner yang cikgu sediakan dalam entri anda
da letak atas 2.. tiket pnyertaan 2.. ekeke


Letak tajuk entri cam kat atas 2..
DONE! tjuk dia : IISSHHHKKK..!! CABUTAN BERTUAH DAPAT HEADER


Follow blog cikgu??? Up to you.. Cikgu x kisah nak follow ke tak
tgok 2.. cikgu baek kan?? xde paksaan.. tpi,saya da follow.. heee~


tag kat 2 org kawan lahh
so ,nak tag sapa erk?
nadia
cha..
shyda nordin




Nak taw adiah dia?? pe kate pi serbu blog cikgu!! adiah dia menarikk!!! ta tipu.. cikgu ni kreatif taw... :D jom ramai2 join lucky draw ni.. hope,bertuah la ye.. ;)


terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

ResulT (JPJ test)

Okay3,aku nak story pasal result aku amek test kereta 2.. sbb,ari 2 aku de minx tips kan.. so,aku nk cter asal result aku..
sebelom 2,bagi aku gelak dulu,amek feel HAAHAHAHAHA,
sebab banyak sgt benda lucu berlaku kat aku.. 
aku sampai sana,agak lewat juga.. dapat number awal2 lak 2..
perghh!! terkejar2 aku,first dia suruh buat litar..
aku ngn kawan aku kecoh2 la kan.. aku dpat num 11,kwan aku dpat num 10..
sekali,tgh sembg2 num 10 n 11 kne pnggil.. terkejut beruk ktorg...

err,ttbe kene pnggil.. xpasal sebab ada dua number xda org.. pergh!!! byangkan la feel time 2.. memg zero cuak.. aku pon rlex je la.. msok kete.. yaAmpun,kereta nye,buruk sesangt..uzur sungguh, HAHA
ta pernah aku bwk kete cm 2.. tawakl je la..
first2 bukit kan.. semngat aku sampai ats.. cantek pnye.. da jpj 2 tnye num,dia suruh jalan.. time 2,aku syok gile sampai terover angkat clutch then.. enjin pon mati.. wakaka (mknanya ,aku failed!!) yeahh!
HAHA,sebel je.. kawan aku yg num 10 2 pon failed.. siot je.. dia xsampai line.. 2 kali ulang tp,xlepas..


JPJ 2 siap men kata2 ngn aku (mksod aku perli) .. pakcik at bwah2 2 pon dok sama ngate aku,segan aku nk g pondok.. terus je g jalan raya.. 
Time ni memg klaka.. starting je, aku da wat ajaran sesat.. HAHA x trun handbreak beb!! VAVUN sabar btol.. abg JPJ 2 pe lagi tros catat la.. peluang 2.. =.="
btw,aku lepas jalan raya dpat 18/20.. mrkah first kne tolak,kompem la handbreak 2.. HAHA
okey,ni la cter aku..
resultnye failed!! kene repeated.. 

lepas da failed sama ngn tuba marjuki(bdak num10).. kami yg stress dok lepak kantin jumpe Fahim yg dtg c2,smate2 mkn nasi lemak.. sembang sampai ke tghari.. lme gile,ktorg sembg.. abis ari2 kul 10 lbih cm 2 la.. aku blek kul 1 lbih.. da la kne tinggal transport.. naseb balek nek kereta SWIFT.. haha,dr nek van crowded(mcm kanak2 skola rendah aku rasa) btw,tengs 2 fahim,sbb sudi belnja aku.. AKU failed pon ada org belanja.. wakaka
Syuhadah Sani repeated pon sngkut kat parking.. memg sakan la,kami buat bising kat kantin 2..
ada lg,dua org mmbe kami tp,num dorg nk dkat 100,jijah and Amalyna.. xtw resultnye apa.. da sdeyh sgt.. bawak haluan masing2 je la.. @__@


p/s: aku ngat ada feel rleks bole lepas test.. sekali,sbb terlalu rleks.. failed jugak.. HAHA,result aku failed weyh (nada hepi,dlm sdeyh) sob3..

terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

Yess!

Haloo suma..
Aku taw suma org tengah sabar dengan blogspot harini..
ada yg hilang posting la.. Alhamdulillah,aku xilang pape.. :D(sbenarnya x da updte smlm)


so,arini aku post pasal blogspot je la..
akhirnya da bole log in.. yeahhh!!
melompat suka suki!!




2 u olls suma.. aku taw suma happy,rasa cm xsbar2 nk update..
tpi,aku ni pnyabar.. (sbenarnya xde idea) wakaka
aku smngat nk komen2 entri org je..
aku ni suke mmbaca je,, hehe


so hope,suma happy2 berblogging.. jgan ada pergaduhan antra kita..
hidup blogging..! peace..
arini,aku nampak sume semangat berblogging.. x bole log in pon BW pon bole.. ekeke yeahh!!
SELAMAT KEMBALI SEMUA PARA BLOGGER!!


and,aku happy td aku cek nuff dapat BE.. sbenarnya mule2 aku xamek tw pon psal BE ni.. mklomlah,bdak bru blogging.. x sampai sebulan aku register nuffnang 2..
cara nak dpat BE pon aku xtaw.. (terok perangai) sekali da sampai 5 BE aku dpat.. Alhamdulillah.. ekeke
Rezeki.. moga,aku rjen berblogging lepas ni..


p/s: kepada kawan2 ku,yg lepas ni,akan continue study.. jgn lupe dunia blogging.. ceh! ckp org.. diri sendiri pon kne mau ingat.. ekeke GO BLOG!! hehe
terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

cuak!! @__@

Wah3.. da lama x updated cni..
miss lak.. korang miss x?? (bajet hot ja) yela, asyik2 masuk blog aku baca benda sama je.. mesti bosan kan? bia je la masalah pilihan 2,aku pon xdecide lagi ,selamba je aku ni.. next week da kene daftar.. ekeke 




Actually,aku nak gitaw ni.. sok aku ada test kereta.. 
omg omg omg!! cuak lak.. (rasa takut lak ngn pegawai jpj 2)
sapa2 yg da lepas lesen kereta 2.. korang x de tips ke?? ***wink2***
hope,aku lepas la sok.. sebenarnya,aku nak amek awal2 bulan 2.. tpi, takot.. so,pegang la L 2 lama2.. HAHA
sebenar nak kata kat cni CUAK sesangat.. cam nak amek SPM balek je.. 








u olls suma doakan la aku lepas sok ye!! amin.. ^__^
hope,aku x parkingson n dapat pegawai yang x garang.. wakaka


p/s: korang ada tips x nak lepas test JPJ?? HAHA,kalau ada share2 la cket.. weee~ peace!! 
terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥