kawan-kawan yg baik hati

Calling?

sekarang ni hp aku asyik bunyik je...
sabar je la..

ye la,ada org dok miskol2..
bile angkat ta nak jawab.. terus off..
kesian hp aku menjerit2.. 
Hilang suara nanty aku salah kan manusia 2..
grrrr~



*hoi! nak cakap ngn aku cakap je la.. ta payah la dok korl2,tp bile angkat  tros ptus! sabar je lah~ (dalam ati je,depan2 x berani..wakaka)

haha,baran juga aku ni kan? 
wait2,aku x baran mane.. just bengang    marah la..
dok miskol2,aku silent mode kang org laen korl aku xpasan lak
sabar je lah aku layan kerenah manusia zman skarg ni

aku bagi mesej x reply2
bazir kredit aku ja (bpe sen je pon,2 pon nk berkire ke najwa oi!)
HARUS LA.. kredit = duet!! arghh!!! (tension beb)
aku ni da la pnganggur terhormat, tanam anggur saje..
kaya la kedai topup cmni.. 
Aku pulak? zzzzzzzzzZZzzzz

k la,ni saje aku nak share..
maklomlah da lme x post..
sbok sgat nak join GA la, Luckydraw.. (dua je kott aku baru join 2 pon da nak kecoh)
ok fine! aku msok due je.. hope menang la.. salah satu pon ta pe.. asal dpat.. 
lagi2 coklat 2 ngeee~


dah3.. terimagine2 lak nanti aku nk tido..
kepada readers yg sudi membace.. ringan2 kan la jari anda untuk komen ya!!
tengs,luph uolls!! peace!! wassalam :)





terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

20 comments:

aiman rashidd said...

ringan dan dah komen :)

have anice day !

apik pehe said...

hahhaa..wahhh..ipon tu..ehhe

umi said...

najan...ko wat post ni coz stress ke nk tnjk fon 2..????haha

NURUL NAJWA said...

aiman: tengs!! XD

apik pehe: ahar~ :)))

NURUL NAJWA said...

umek: senget la kau.. stress lorh.. xlok buruk sngka.. ahaha

umi said...

haha...i'm juz kiddin...relax3..~~ari jumaat nie...haha

NURUL NAJWA said...

umek: sokay! i'm fine.. saja gurau2 la..pe kne mngena ari jumaat?? @____@

syairahmohdanuar said...

kalau saya pon sy stres -__--

NURUL NAJWA said...

syairah: kan? ada jgak spport!! :)

Alynna said...

hehe..
chill girl~

day_feda said...

oit..ko dh tkr phone @ 2 ehsan pakcik google??walawe..ko dh tgk blog mn tah yg kite mng??tp bkn blog ri2 la..^_^

Mirul said...

xbaek la kata g2...
at least doa2kan lah mirul dpt mara...
kan dia kata masih dlm pertimbangan
harapan masih ada tuhh....

doakan taw....,
btw, xnak review blog mirul ke?
comment ttg blog mirul??

hanafiadam said...

Haa..admired kot dok calling2 nie..huhu

NURUL NAJWA said...

daya: ha ah aku da tgok.. 2 dy bg award lorh...


mirul: insya-Allah..okay2!! gud luck!! XD

hanafi o adam: haha,still xtw nak pggil pe.. bukan admired la..

NURUL NAJWA said...

alynn: tengs ya!! ^^

Far8 budak baik said...

dy miskol sbb dy suroh kau kol dy balik lahh haha =p

NURUL NAJWA said...

far8: haha xda mase nak korl org 2. dy saje nak seksa hp,bia menjerit saja..

apik pehe said...

jom ber facetime..heheh

Ihsan Arifin said...

kite bakor je handphone tu ;D

NURUL NAJWA said...

apik: facetime? lol XD


ihsan: no!! sian hp 2..