kawan-kawan yg baik hati

Contest Kita Kawan Kan?

ahar~ kali ni aku nak try join contest!
join contest dr blog cik gojes
actuall aku di tag oleh ashgive aka abu n aku selaku follower dy yg baek pon try join..
cik gojes nak pic yg agak gedik ,gila-gila n ceria
penat gak aku usha2 pic kat laptop aku ni..
n aku decide tok join GA ni..


fest uolls mesty tempekkan banner ni kalau tade.. xbole.. t cik gojes ta nak trime.. taraa..


cantekkan banner dy! ;)


jgn lpe tempekkan kat side bar blog!
n pic yg aku pertaruhkan!! jeng3..
maaf,yg original xda, da tdelet,hope trime! ;)


ahar~ aku suke pic ni sebab:
1. sume dalam pic ni tgah menggila tok mghadapi SPM sume sarong je pape kat kpale asl ttup.. demi nk picca! gile kmera kwan2 ku ni..
2. ni memories ktorg kat bilik prep tym dorg g kelas malam.. (kantoi ponteng!) pdhal tym ni ktorg bergosip.. ^^
3. aku xfaham knape kawan aku 2 org 2 nk sgt pkai cm 2 dgn jaket segala.. jd minah rempit kott.. wakaka


tagline tok cik gojes : cik gojes is the gorgeous person, mmg gojes + superb ah! hebatt! ^^


haha,aku harap cik gojes  trime tagline merapu aku ni.. wakaka
n aku nak tag kat 3 org yg special;


terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

7 comments:

day_feda said...

wei nyah..aq un invite ko..x ckp un..tag jew??ggrrrr~~~

NURUL NAJWA said...

haha kau invite aku? sorry2.. t aku ltak nme kau! XD asal trademark aku diguna pkai??

CiK GorGeouS ! said...

ohoii...thanx for joining !! aLL the best ok ~

hanafiadam said...

waaa..thxtag..cam best je contest nie

NURUL NAJWA said...

CG: ok! tengs! ^^


hanafiadam: haha.. jom join!!!

day_feda said...

aq tgh bengang..bak kte ko kn ggrrr~~ 2 kn tok bengang..wakakaka~~~

NURUL NAJWA said...

day: gelak bngga? hahaha