kawan-kawan yg baik hati

blur @___@

kali ni aku bngon pagi,smate2 nak buat post!! (semngat je)
kpada readers yg penah terbace psal post aku yg ptus kwan 2..
tengs a lot, coz sudi bg kate2 semangat kat aku..

tapi,baru2 ni dy ade contact aku blek
aku agk plek.. dy msj aku bek2, tpi aku?
huh! marah pnye psal aku perli2 dy.. adoyy~ pe nk jd kat aku ni?? ahar~

n then, malam tdi aku beranikan diri tok tnye sbb ap ari 2 dy suoh aku lpekan dy
tak sempat aku nk tnye, dy da tnye aku dlu..
aku pon ape lg,serang balek la.. ekekeke
aku tnye dy,apsal ari2 ttbe suoh jgn contact.. ttbe skunk kau contact aku blek?(bhase pon da 2ka)haha
huh? tpi jwapn dy membuat kan aku mkin ta pham.. x jelas lngsung
ap kne mngena psal cinta lak jwpnnye? plek~aku tnye dy blek n aku ckap aku mmg noob psal bnda ni..
then,dy kte,pnat2 je text pnjg2 tapi xfham.. xpayah fham la xpnting pon..
cis, sabar je la aku.. ayat pon cm #&%*$ ayyo~

aku anggap kite kawan je x lebih dr i2 okay! aku tw kau anggap aku laen.. n kau cube nak elakkn aku..
tapi, knape aku jd mngse.. DUSH!! xfham aku,org cmni..
sabar je la.. aku nk bgi kata2 semgat ni..
berkawan bia beribu2,bermusoh jgn sesekali.. (btol ke ni?)

mlas da aku nk storymory kat cni.. bye2.. ceriakan harimu.. peace!!
p/s : mr. virusz suroh krgkan page post.. so ta pyah tulis pnjg2.. ekeke t bratkan blog..

terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

10 comments:

Hatim said...

ujian dalam kehidupan,
Sab0r je La~
hehe...

day_feda said...

kan aq dh ckp ri2..lupekn je org cm 2..tp ko kte aq kjam plak..adezzzz..T^T

**nasihat yg xleh pki**

NURUL NAJWA said...

hatim: huh? btol 2.. sabar3.. XD

daya: ahar~ nsihat kau ari 2? huh.. pape ta.. nyway,tengs~

DaRk ViRusZ said...

dilema wanita..keh3..sabor jela..
~ek..sy ckp kurg kn entry per page lor..mkne nya 1 page tu letak 2-3 entry je..so,ringan ckit loading time..

DaRk ViRusZ said...

erm..blog awk da ringan bg sy..tp kalau nk ringan kn lg,kurg kn entri per page..entri per page awk skg=7..huhu..loading time dlm 63 saat..mybe kalau awk wt entri per page=5 or 4..loading time akn makin singkat..huhu..juz bg pendapat..lalalal~

NURUL NAJWA said...

mr virusz: ouh entry per pge.. fham3.. haha,misunderstanding.. wakaka btw, tengs alot.. ngeee~

Iszuan said...

pehh kwan cm tu kita bako je. kita bako. hehe. take it easy najwa, org mcm tu xyh dilayan je. hehe!

NURUL NAJWA said...

iszuan: haha, bakor je dy!! ekeke tp ksian lak kat dy.. aish~ keliru.. bia je la.. XD teng sudi bce n kmen.. ngee~

MiSzy DiaN said...

oouh ni mesti kes ngn ex boyfie kan.. ehehe..

jom join segmen saya nak??

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

NURUL NAJWA said...

miszy dian: eh? mne ad ex-boyfie la.. bf pon xda.. lg la ex-bf.. haha ni psal friend la..