kawan-kawan yg baik hati

first time

okay okay okay..
dah lame aku x berceloteh kat cni..
a few days ago kott,last aku post..(lama ke?)
ahh, tak kira aku rase macam dah lame ja x menulis..
aku misz zaman sekolah,kene buat esei.. bukan setakat 1 bahasa,sekali sampai 3 bahasa aku kene buat esei.. ahar~ misz damn!!(opzz,terover plak)
bukan ini yang aku nak story sebenarnya..
maaf melencong..not melancong.. korng dapat beza kan? kan kan kan? ahar~
talk to my hand!




first time kat title post aku ni adalah about,first time aku drive..
wahh~ gilax!! aku misz gila time ni..
dah la baru dpat L,then cikgu aku suruh drive untuk first time latihan..
korang dapat bayangkan x.. xpenah drive ttbe kene bawak kereta,atas jalan besar jarak nya dalam 20 km tok sampai kat driving school tu.. 
*ok fine aku over excited citer*
ahar~ ok seat kereta ni terbalk.. XD

tapi pengalaman tu memang best la,even memenatkan..
yela first time aku bawak kereta,then sampai kat driving school 2 kene drive lagi..
time tu baru aku taw betapa penat nya driving ni..
2 time first time,nanti da pro jadi macam ni lak..
gambar hiasan saja.. ;)

ahar~ xda maknanya,aku jadi camni.. baik kau jadi macam ni..
ingatlah pada orang tersayang beb! kihkih.. 
pemandu yang cermat,jiwa selamat! wakaka

okay! aku da lupe camna nak wat essay..
cuti yang lame membuat kan kepala aku bersawang..
ahar~ freeze!! da lame x study.. aku rindu study! lbih2 lagi stay up! muahaha
k la,aku ta nak story lagi,korang bukan rajen nak baca pon..
bek korang komen!!(dengan nada yg tegas!) ahaha.. gurau ja.. 
btw,teng sudi membaca.. :)
peace!! wassalam..






terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

24 comments:

dayfeda hassan said...

walawei..dh bwk kete dh..nnt 3/7 leh la smpi umah aq dgn kete br ek...wakakakaa

NURUL NAJWA said...

ekeleh kau! ta abes2 3/7. ahar~ insya-allah,kalau tym 2 aku free. ajak kembar skali.. dorg drive,aku zzzzz..

apik pehe said...

yer najwa..apik komen ni..hahaha
ni mesti kalo naik kete..bawak 120 kn?

NURUL NAJWA said...

eh2? mana taw? shhh.. snyap2 ja. secret 2.. XD

husna assaedah said...

haha,,jom nnt ak aja naik auto..gi london jom..

MiSzy DiaN said...

bwa keta time latihan mmg penat sgt2.. dah tu 2 jam drvng non stop arr.. wahhhhh~ nak cramp jak kaki kiri tekan clutch taw.. hehee

GiveAsh said...

ok aku komen...haha..
bg email.. kulit_katak21@yahoo.com
send address kat sini..tq :)

NURUL NAJWA said...

una: auto senang! pe kate ko bayar duit minyak? aku drive.ahaha


MD: ahaha,btol3. nak cramp da. XD

NURUL NAJWA said...

abu: ok boss!! ^_^

umi said...

bru L ke??sng kan test komputer??haha...bile nk hbs jan??

NURUL NAJWA said...

ahaha. dah nak abes la weyh. kau da test jpj ke? bukan skunk kau kat puchong,amek lesen kat ipoh. cmana 2? @___@

man said...

drive jalan sesak ke jalan lengang...

Izzuddin Fauzi said...

hahaha... pengalaman tu mendewasakan kita :D

Jom ikot sini!

NURUL NAJWA said...

man: xda la sesak sgt. kereta bnyak ja. ahakz~


izzudin: yup3!! ^__^

Far8 budak baik said...

alala..setakat lesen kete..org dah lesen lori cool je haha..
pas dah study nnti kau nk cuti lakk ann haha

umi said...

jan...2 la psl smpi skang ak setel2 lg lesen ak 2...ak cm mls plak nk g ipoh semate2 amek lesen...huu~~

Kyril said...

sy dah komen kakak :(
tkott kakak mrah
:DD
pasni x dok kat rmah dah lar
p jlan mrata :D

NURUL NAJWA said...

umek: ahar~ jauh sgt. jap lagi nak smbg blaja dah. puchong ke ipoh 2 jaoh gak. xpe2,kau pkar la dlu ngn L kau.. ngeee~

NURUL NAJWA said...

kyril : ahar~ xda la brjalan ja. duet minyak sape nak support? hee~

fyna said...

waaa..da ade lesen e?
congrats...

apik pehe said...

dah tahu dah najwa ni mmg laju jer bawak kete..hahaha..

NURUL NAJWA said...

fyna: lesen L ada lah.. ekeke ^__^



apik: shhh.. snyap2 je la.. heee~

Khairil said...

semuga lulus ujian memandu ..jadilah pemandu yang berhemah..anda mampu mengubahnya...(ayat skema dah keluar..)

NURUL NAJWA said...

ahaha.. tengs ya! :) ayat skema tok org smart.. :D