kawan-kawan yg baik hati

oreo double stiff??

ahar~ oreo double stiff??
nape aku letak tajuk 2?? ekeke
sbenarnye aku nak storymory pasal oreo double stiff ni..
korang penah dengar ke oreo double stiff?? (@___@muke blur~)


ni sume pasal kawan aku ni.. dia beria-ria suoh aku belanja oreo..
aku yg agak baek ni pon.. konon nk belanja la.. (eceh,konon)
sbgai balas jase dy nak ajar aku bhase alien.. (bkn la bhase france)
tym ktorg masok mall,nak jalan2 semangat je dy ajak aku carik oreo..
last2, dy g tnye akk2 kat c2.. (pmlas nak crik sndri)
'akak, oreo double stiff kat mane?'
mule2 aku dgr dy minx oreo double stiff 2  da mcm plek.. stiff ke stuff??
bia je la dia.. skali akak 2 gelak kan dy.. 
'oreo double stiff? stuff adalah' sambil tnjukkan tmpat nye


kahkahkah, sakan aku gelakkan dy.. malu die ngan aku.. 2 la beria2 sgat nak mkan oreo..
suoh carik dlu tanak.. nak cpat konon.. ta nak bazir mase.. kan skli da malu..
oreo double stiff?? paling aku ingat la..dan ta kan aku lupe.. kpada zul, haha 2 la laen kali jgn semangat sgat.. ngeh3.. aku tw kau xkan bace.. ag syok aku bcerite.. ekekeke pape pon tengs ajar aku bhase france kau 2..


taraa~ oreo double stiff~ yg dicari2 ekeke..

p/s: haha,story ni hnye utk suke2 je.. sorry kalau ad sape2 terasa.. mane la tw ad gak yg pggil oreo double stiff ke? kehkeh.. peace!! ^^ n ia hnya rekaan semata2.. wakaka

terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

13 comments:

day_feda said...

ceh..zul mn nie??jeless..aq ko xnk plak blnje oreo..T^T

Cik Yana said...

Double yang putih tu ek? alaa, nak biskut dia tu tebal. Sebab sedap. Biar pun sampai hitam gigi dek habuk biskut oreo, tetap layan nak makan. Hahaha~

Lots of Love,
Cik Yana

GiveAsh said...

aku suka oreo!

DaRk ViRusZ said...

wow! entrées très drôle..la maintenir<=pkai translatr je kite..ekekekek

roslinda said...

haha..lawak2..yg ko pown awat x tego dye..ngee~

NURUL NAJWA said...

day: haha,kau kan kzen ku!! anytime,enywhere aku bole blnja.. haha,konon..

cik yana: haah.. btol3.. sdapkan.. bisskut dy pling sdap!!

NURUL NAJWA said...

give ash: yeah!! fans oreo.. ngee~

virusz: haha,pndai ckp french? hoho <3 like it!

linda: ahar~ nk tegor cmne.. da dy smngat sgt g tnye.. mne ler tw dy nk oreo double stiff 2.. haha

roslinda said...

pe reaksi ko kat situ???
hahaha

adamzico said...

sedap ke stiff tu.. ekeke

NURUL NAJWA said...

linda: reaksi aku? gelak kn je la.. haha

adamzico: stiff? sdap sgt... ekeke :D

fyna said...

waaaa....sedap2...
bile nak blanje fyna nih..





jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Hayati Hamzah said...

alamak msti manis double stiff :(

NURUL NAJWA said...

fyna: sdap3.. tp agak manis.. ngee~


hayati: ahar~ mmg maniss pon.. pggil stiff gak ke?? @___@ hehe