kawan-kawan yg baik hati

romantic of stories ♥



Hyee! psstt2, meh sini aku nak storymory ni..(bukan cter hot mana pun)
tadi kan,aku dan rumate pergi MAYBANK nak buat akaun SSPN..
(maklumlah nak buat permohonon pinjaman utk masa depan)
Lama jugak la, duduk kat kat situ dari kul 3.30pm smpai 4.15 pm (lama kan?)
dengan kene isi form yang memang kitorang x faham


tapi yang menarik minat aku adalah sepasang couple nii..
perghhhh!! sweeet gilak la..
sumpah sweet gula2 kipas angin..
duduk sebelah2,pergi kauter sama2 smbil berpegangan tangan.. sweet ohhh.. auwwww

After selesai membuka akaun SSPN..kami pergi makan di salah satu restoran fast food yang agak famous di *sometexmossing*,Perlis. (famous la sangt,kepsi je pon)
Selepas selesai kami memesan makanan.
kami terserempak dengan couple kat bank tadi. uuuwww
masuk sama2 berpegangn tngan .. 
aku nampak atok tu,oder makanan.tapi, dia hanya memesan satu set sahaja.
kami berasa tersangat amatlah pelik,kenapa dia beli 1 set?
makan pon bergilir-gilir..
adakah x cukup duit?
dengan selambanya rumate aku pergi ke arah atok n nenek tuu..
nak jage ati kan: "pakcik2,knapa pkcik and makcik kongsi makanan??nak saya belikan lagi satu set??" (buat muka baik gila)
atok 2: "xpe2, atok tengah tunggu gigi dr nenek ni"
pffffft, kongsi gigi rupanya..
dengan muke yang agak merah rumate aku kembali ke tempat duduk.. 
hahaha,kami yang lain tahan gelak je,xkan nak gelak depan atok 2 pulak kann..
 
Apape pon,atok and nenek tuuu.. terbaik la..
romantikk gilakk..(ada makna)


nota kaki: korang percaya ke cter nii? k, aku jujur. part yang kongsi gigi tu aku tipuu.. haha,tapi sumpah romantik gile tgok atok and nenek tu tadii.. sweet couple untill die kott.. waahhh.. cayalahh..





terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

10 comments:

wien said...

bengong,xda gigi konon. sengall.

miss gorgeous said...

romantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................haha, tp kalau kongsi gg pn apekah salahnya :P

miss gorgeous said...

romantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................haha, tp kalau kongsi gg pn apekah salahnya :P

izzati zulkifly said...

bengong.... da caye da... -.-

dayfeda hassan said...

sumpah..klu btol la atok 2 kongso gigi ngan nenek 2..aq bg free kepsi aq kt ko..hahaha

*xlalumakankot..=.="

chot ok..! said...

hee..sweetnya cte ni...:)

NURUL NAJWA said...

miss gojes:haha,kongsi gg la 2.. dalam cter ni je la..
zati: haaa,kau caye? baguih.. fes tym kau caye cter aku..muahaha
dayfeda: cm2 la kan,aritu korl just kte tgh mkn kepsi je kan.. =_=
chot: sweet sour bitter??

Aliff Haikal said...

hahahaha baru nak percaya kau dah cakap tipu :P
serious romantik kottt

nora rashid said...

part last...hampir tertipu...haha

NURUL NAJWA said...

hincek haikal:haha,bagus jugak kau nak caya kann??

nora rashid: hampir je.. saya xsekejam tuu untuk menipu dah trus menipu..haha(ayat xbole bla)