kawan-kawan yg baik hati

ResulT (JPJ test)

Okay3,aku nak story pasal result aku amek test kereta 2.. sbb,ari 2 aku de minx tips kan.. so,aku nk cter asal result aku..
sebelom 2,bagi aku gelak dulu,amek feel HAAHAHAHAHA,
sebab banyak sgt benda lucu berlaku kat aku.. 
aku sampai sana,agak lewat juga.. dapat number awal2 lak 2..
perghh!! terkejar2 aku,first dia suruh buat litar..
aku ngn kawan aku kecoh2 la kan.. aku dpat num 11,kwan aku dpat num 10..
sekali,tgh sembg2 num 10 n 11 kne pnggil.. terkejut beruk ktorg...

err,ttbe kene pnggil.. xpasal sebab ada dua number xda org.. pergh!!! byangkan la feel time 2.. memg zero cuak.. aku pon rlex je la.. msok kete.. yaAmpun,kereta nye,buruk sesangt..uzur sungguh, HAHA
ta pernah aku bwk kete cm 2.. tawakl je la..
first2 bukit kan.. semngat aku sampai ats.. cantek pnye.. da jpj 2 tnye num,dia suruh jalan.. time 2,aku syok gile sampai terover angkat clutch then.. enjin pon mati.. wakaka (mknanya ,aku failed!!) yeahh!
HAHA,sebel je.. kawan aku yg num 10 2 pon failed.. siot je.. dia xsampai line.. 2 kali ulang tp,xlepas..


JPJ 2 siap men kata2 ngn aku (mksod aku perli) .. pakcik at bwah2 2 pon dok sama ngate aku,segan aku nk g pondok.. terus je g jalan raya.. 
Time ni memg klaka.. starting je, aku da wat ajaran sesat.. HAHA x trun handbreak beb!! VAVUN sabar btol.. abg JPJ 2 pe lagi tros catat la.. peluang 2.. =.="
btw,aku lepas jalan raya dpat 18/20.. mrkah first kne tolak,kompem la handbreak 2.. HAHA
okey,ni la cter aku..
resultnye failed!! kene repeated.. 

lepas da failed sama ngn tuba marjuki(bdak num10).. kami yg stress dok lepak kantin jumpe Fahim yg dtg c2,smate2 mkn nasi lemak.. sembang sampai ke tghari.. lme gile,ktorg sembg.. abis ari2 kul 10 lbih cm 2 la.. aku blek kul 1 lbih.. da la kne tinggal transport.. naseb balek nek kereta SWIFT.. haha,dr nek van crowded(mcm kanak2 skola rendah aku rasa) btw,tengs 2 fahim,sbb sudi belnja aku.. AKU failed pon ada org belanja.. wakaka
Syuhadah Sani repeated pon sngkut kat parking.. memg sakan la,kami buat bising kat kantin 2..
ada lg,dua org mmbe kami tp,num dorg nk dkat 100,jijah and Amalyna.. xtw resultnye apa.. da sdeyh sgt.. bawak haluan masing2 je la.. @__@


p/s: aku ngat ada feel rleks bole lepas test.. sekali,sbb terlalu rleks.. failed jugak.. HAHA,result aku failed weyh (nada hepi,dlm sdeyh) sob3..

terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

24 comments:

LemoN~* said...

tahniah sbb lulus jlnrye, goodluck utk ulangan yeh!

Syamimi Nazifa said...

nnt cbe lg :)

dayfeda hassan said...

haha..lawak gler citer korang,aq jew xtau nk mek lsen ble..moto lps dh..^_^

ABU said...

keh keh keh..yakin sngt kot..:D

NURUL NAJWA said...

lemon: ekeke,klaka ada lah.. btw,tengs


syamimi: hehe ok! :)


Daya: jom la temnkn aku amek ulangan..


abu: ahaha,2 la pasal.. over yakin kott.. keh3

Kyril said...

saya llusss
*sja bt bgi jles :D

Anonymous said...

arghhh...!! cite ko buat aku cuak!! aku esok plak!! doakan aku..~~ -saya-

aSiMiRa.aSiM said...

yeaaaa..gagal..hahaha..jahat asim..sume sipati je bia asim glak..hahahaahaha..=p

NURUL NAJWA said...

kyril: saba je la.. HAHA,xjeles ponn..


saya: esok? gud luck!! ^__^


asim: HAHA,kazen yg pleng bek.. THUMBSUP

Syuxer said...

hhahahah adehhh..xpe2 cuba lagi..xde orang lulus kali pertama percubaan..saya pun pernah failed parking 3 penjuru kena tiang adoii..tu je yang failed huhuhu..jalan raya plak hahah saya rileks drive..bro jpj tak bercakap pun dengan saya hehe...masalahnya saya ni lambat ngat nk brek..heheh..kalau saya pulas nak corner..perghhh boleh tercirit tak berbunyi abe jpj tuh ahhah..itu maknanya saya terlalu pulas stereng tuh heheh

Cahya Qasehnya said...

sabor jerlah. takpe. amik test balik. :))

Mustaffa Khairul Azzam said...

hehe...muz ari tue test kete mase result SPM kluar...haha..lagi cuak..tapi selamat LULUS :) ... BTW, gud luck utk repeat test

CIK FERRA AWW said...

TAKPELAH. I PON FAIL GAK DLU HAHAHAH

Shida Radzuan said...

adoii sabo jerla..tp shida lulus yes!!

Azah Daud said...

huhuhu . Sama nasib lah kite . HAHHAAA . kenangan pahit !

Mohd Ridhuan said...

xde rezeki la...
buat yang terbaik untuk ulangan nanti,.,,.
hehehhe

NURUL NAJWA said...

syuxer:hehe,3 pnjuru?part last 2.. rugi3..

cahya: tengs.. :D

muz: hehe,taniah lerr.. kite je xlepas lg nih


shida: jeles.. awww


azah: HAHA,tw xpe


ridhuan:okies! tengs~ tpi,da nk kne stdy,kne amek time cty la gamaknye..

Bella One ♥ said...

wahh. cam susah je coz i otw ambik lesen. belum test lagi. haduhh...

ana_cReam('',) said...

najan!gembire nye ko.. haha.. gudluck tok ulangan.. ulangan bile nye?thn depan j la..hihi

aiman rashidd said...

haishhhhh sian nya najwa :)

btw najwa .... dapat study ma a?

NURUL NAJWA said...

bella ok pnye,ni sbb terover yakin kot.. ekeke

ana: cett,aku msok matrik lmbt lorh.. :P


aiman: err,plih matrik kot.. :)

aisya said...

sy pun dulu failed.. haha.. bile ingat balik nape la boleh fail.. senang je kot sbnarnye.. haha

NURUL NAJWA said...

aisya: sama la.. plek gak cmna bole failed 2.. ekeke :D naseb

funny_hani93 said...

haha..klakor la ko jan..
xper cool jer..hihi
aq lak xtaw bile test~huhu..