kawan-kawan yg baik hati

Exam MOOD

salam semua
lama kott x post kat cni.. rindu la blog.. mmuahhhahaha

sekarang ni musim exam kan??
Tiap kali nak exam aku mesti rasa malas xda mood n whatever la yg seangkatan dengannya..
Sumpah rasa malas membuak2..(whoa~ ayat x bole bla)
Exam ad lg beberapa ari.. Rasa cam dah ready,tpi baca pon x.. Hahaha(bajet ready ja..)


Selalu dah nak exam ni orang ramai gle stress tahap gaban la..
aku ni terbalek lak ngn org len.. orang stress aku lepak..
mcm gmbar org atas ni.. kalau jdi cmni,serius aku x bole masok pape pom kat kpala otak ni.. bertambah2 masalah lagi adalah..
so,nak tips dr aku??


1. kite tido je..
2.duduk dlam blek smbil on9
3.makn n tido..
4.cari mngsa utk dikacau..(sape rasa da idup lama dpersilakan)


Hebak kan tips aku??
But,2 sume tips for sape2 yg da finish study la.. kalau korg nak buat cm 2 b4 study abis la result korg.. mesti gle superb gempak la 
pape pon,aku saje je nk merepek kat cni.. ilangkan stress study.. HAHA lame dah,x potpet kat cni..
so,GUD LUCK for exam!! 


mood: xsabar2 nak balek!! ^_^
terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

2 comments:

dayfeda hassan said...

hahahaha..tips yg ko bg 2 bkn aq dh slalo wat mse xam 2 ke??hahaha..aq la yg superb 2 kn..

*tangan kat dada mata ke atas..^_^

cheqwa said...

haha.memang lingkup lah idop kalo cheqwa buat cmtuh.kekekeke.awak exam ke?gudluck ^_^