kawan-kawan yg baik hati

Yess!

Haloo suma..
Aku taw suma org tengah sabar dengan blogspot harini..
ada yg hilang posting la.. Alhamdulillah,aku xilang pape.. :D(sbenarnya x da updte smlm)


so,arini aku post pasal blogspot je la..
akhirnya da bole log in.. yeahhh!!
melompat suka suki!!




2 u olls suma.. aku taw suma happy,rasa cm xsbar2 nk update..
tpi,aku ni pnyabar.. (sbenarnya xde idea) wakaka
aku smngat nk komen2 entri org je..
aku ni suke mmbaca je,, hehe


so hope,suma happy2 berblogging.. jgan ada pergaduhan antra kita..
hidup blogging..! peace..
arini,aku nampak sume semangat berblogging.. x bole log in pon BW pon bole.. ekeke yeahh!!
SELAMAT KEMBALI SEMUA PARA BLOGGER!!


and,aku happy td aku cek nuff dapat BE.. sbenarnya mule2 aku xamek tw pon psal BE ni.. mklomlah,bdak bru blogging.. x sampai sebulan aku register nuffnang 2..
cara nak dpat BE pon aku xtaw.. (terok perangai) sekali da sampai 5 BE aku dpat.. Alhamdulillah.. ekeke
Rezeki.. moga,aku rjen berblogging lepas ni..


p/s: kepada kawan2 ku,yg lepas ni,akan continue study.. jgn lupe dunia blogging.. ceh! ckp org.. diri sendiri pon kne mau ingat.. ekeke GO BLOG!! hehe
terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

23 comments:

~~Ticer Wann~~ said...

jari krem sebab tak leh update blog... hihi ;) syukur...

NURUL NAJWA said...

ticer wan:syukur.. ALhamdulillah.. heee

shahjiehan said...

hehehe... lawak2... ramai gelaabah~

Momok Nadim said...

memang gila hari ni..entri mok kena delete..:(

dayfeda hassan said...

ayat!!!!!!

NURUL NAJWA said...

shahiejan: ahaha,kan? kesian gak kat yg ilang posting 2..



momok: sabar je lah.. :D leh wat yg baru!!



day:ekeke,perasan ke? HAHA,mcm dia nk baca.. HAHA

Red said...

tah niah XD eh. be tu macamana ek.? ta paham laa..

Red said...

wargh... red punya comment tak appear.. T.T

nureenina said...

beznyer dpt be~

NURUL NAJWA said...

red: BE 2 Bufered Earnings.. hehe,nk terngkan sngt pon.. bpe tw.. cket2 tw la..

Red said...

laa.. baru ingat nak mintak senior aja sikit.. T.T

ouh iena said...

HAHA . iena update entry smlm abes ilang sume . adoiii T______T

ABU said...

aku hilang dua entry dan separuh komen dalan entry Seluar Dalam Paris Hilton..ops!! tesasul..

happy blogging, btw BE mcm haram..tak pandai nak naik naik..:D

NURUL NAJWA said...

nuriena:hehe,first tym smngat je nk cter


red: hehe,senior? saya pon bdak baru.. ekeke


ouh iena: sabar je la.. heee~ komen da cek blom??


Abu: ahaha,kantoi sudah.. sama la,komen bnyak ilang.. @__@

Ayie said...

Buat le backup blog macam teman nih haaa.. setel.. hahaha..

Khairil said...

hampeh dengan penangan blogspot...

aisya said...

happy je kan lepas dpt log in.. hehe

NURUL NAJWA said...

ayie: wahhh!! jeles sungguh.. ^__^



kyril: tw xpe.. :D hampeh

Scya Lollita said...

taw pownn . sosakk dadoooo ni haaa -.-

Wawa Haikal said...

Haha betul tu semoua orng smngt blogging harini !

NURUL NAJWA said...

kak syera: HAHA,terok sgt smpi sosak dadoo.. ^__^



wawa: yup!!!

mazni md said said...

nangis tak dapt menaip...huhuuuh

ABU said...

ha! BE aku pun masi seciput..