kawan-kawan yg baik hati

Terlanggar AZAM +_+


hey hey hey..
aku memang updated seminggu sekali la kan..
tadi,aku dah langgar azam aku ohh..(sambil menguap)
TERponteng pulak
bukan niat nak ponteng tapi, dah TER.. (faham2 jela)
dah la,clasmate tak korl atau mesej..
Taw2,dorang cakap tadi,ada kuiz math..
perghhh..

Nak buat camana, tadi time kokorikulum memang kene dera la kan dengan cikgu..
turun naik tangga 10 minit tanpa henti (aku rasa lebih dari 10 minit kot) dan banyak lagi la.. 
Warm up punye la gila-gila sekali tak main pon.. jumpa bola pon x,lagi la nak main. =_="
memang penat la kan.. penat hari tu punye drive pon x hilang-hilang lagi..
tetibe tadi, kata kuliah batal..
memang aku naik atas la, terus terlena mcam SLEEPING BEAUTY la kan (buat muke comel sikit *wink2*)

Apa-apa pon,aku nak wish Besday kat Bestfriend aku amirashikin semoga kau panjang umur and gud luck in ur life.. be matured la weyh.. Pape pon,aku nak kau jaga SIFU(ulat) tu elok2.. =)



Lastly,
fill in the blank
otakku dah blank
kbai, salam

nota tangan: aku malas nak type panjang-panjang.(xda idea) beryukur kot,korang tak payah baca panjang-panjang.. Kan? ^^


terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

4 comments:

SyamimiNazifa said...

sekali sekala kena denda , takpe , hehhe ;D

dayfeda hassan said...

gaye typing ko mcm seseorang..de pape ke??

*naktausapesilacallsaye*

NURUL NAJWA said...

syamimi: hehe.. bole eh cam 2? O_o

dayfeda: banyak la mu... aishhh...

NURUL NAJWA said...

syamimi: hehe.. bole eh cam 2? O_o

dayfeda: banyak la mu... aishhh...