kawan-kawan yg baik hati

AZAM di hatiku


Hye semua.
Hari ini aku ada masa free petang nak pdate blog. 
YEAHH!!
Actually,ada kelas petang ini. tapi......
Aku terlambat datang,so... xpasal kene halau. sedih taw.
TERlambat taw,bukan sengaja.



Minggu ni sudah start kuliah and kelas seperti biasa.
Jadual semester 2 ni sungguh x best. so pack! macam sardin taw.
Tapi, xpe la. disebabkan aku ada AZAM (azam,matlamat bukan azam manusia taw).Aku tekad akan study betol-betol and tak mau malas-malas macam sem lepas. 
Even,aku lmbat mana pon datang kelas aku tetap akan entering that class. 
Aku dah semakin rajin dan bersemangat untuk membuat tutor2 dengan sendirinya.
(eceh,masuk lif tekan button sendiri aku ni)




AZAM aku :


1. datang kelas,even lambat mana pon

2. dengar cakap letcurer

3. siapkan tutor dengan jayanya! (cewahh)

4. to be punctuall (hahaahaha,agk susa, i try)

5. objective: get 4 FLAT for sem 2 ^^


notakaki: mesti korang ingat aku nak citer pasal AZAM manusia kan? haha,sory la eh.. ini azam matlamat aku ye.. xda kene mengena dengan yang hidup atau yang sudah meninggal dunia.. =)


terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

4 comments:

Aiman said...

Goodluck dalam melaksanakan azam tuh :D

*sama la kita, asyik2 ke kelas lambat T_T nasib lect sporting habis..

NURUL NAJWA said...

haha,ado geng!! :P give me five Aiman. ^^

*opsz! lupe azam dihatiku.. :)

Arpiiz said...

huhu, saya pun pernah kena macam tu..T_T

Teenager Housemaid said...

hehe..goodluck for ur azam! =)