kawan-kawan yg baik hati

missing?

sedeyh sedeyh sedeyh..
perasan x,aku pnya follower n button nye ilang??
sdeyh nye.. rasa cm nak menangis je..


pape ponn,aku just nak infom kan je...
kalau korang nak follow aku..
korang bole tekan button follow kat atas 2..
insyaAllah,aku akn follow korang balek.. sbenarnya,benda camni memg akan berlaku ke??

Hari 2,kawan aku pon dapat masalah camni.. sdeyh sesgat dia..
aku chill je la..
sekali bile aku da kena.. baru aku rasa feel nye camna..




aku harap,masalah ni x lama sgt..
nanti aku surey balek camna nk wujud kan balek..
ke,memg akn wujud sndiri?? ta la tunggu je la..
sabar2.. :D


p/s: korang nak follow..klik je button folllw kat ats 2.. buat masa ni.. list follower xda.. xpon,kasitaw kat shoutbox korg fda follw,jgn lupa tnggalkan link.. insyaAllah nanti aku follow korg balek.. peacee! ^__^ 
terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

5 comments:

Syuxer said...

dah ada dah..hehe...dia demam cikit today..dah telan panadol extend

dayfeda hassan said...

ade jew aq tgk..kne rfrest la frame follow 2..ok kuar jew..^_^

NURUL NAJWA said...

syuxer: dia kejap ada kejap xda.. cm chipsmore.. ekekeke..


daya: heee~ dia kejap ada kejap xda.. tgok la t.

ABU said...

semua dah okay..:D

Nadia Rahman said...

da okay la..