kawan-kawan yg baik hati

e.x.c.i.t.e.d.!

Hari ni sgguh penat.. seharian aku dok hospital..
ingat jap je.. just settle cket2 ja.. sekali dapat berite burok lak.. sedih btol *x payah la aku sebut pasal apa
Hope aku dapat sambung study cam biasa.. segan lak kalau masok study late.. 
okay2,aku ta nak la story benda sdeyh ni..
aku nak share berita gembira ja kat cni..


lepas aku blek dr hospital aku tros amek lappy n berblogging cam biasa.. ttbe aku dapat komen..
bnyak jgak aku dapat komen.. suma cakap tahniah.. rupa2 nya aku menang lucky draw dari Miszy Dian and Dayana Az..

tengs so much sista!! ahaha,aku suka pngil miszy dian 2 MD.. kiut kan nama 2.. hehehe
x sangka aku nya number lucky.. nak taw aku nya number yg lucky sgat 2.. taraaaa~
.
.
.
.

hehe,aku dapat tempat ke3.. (apa adiahnya?)
ahaha,korang tgok la sendiri kat blog dayana Az.. hehe,so happy.. even xdapat coklat 2.. :D


Congrets juga kat dayah coz menang contest kita kawan..! aku xbernaseb baek dalam contest 2.. tape2,xda rezeki kott.. hehehe
pape pun.. dapat lucky draw ni pon.. best jgak.. hehehe
lastly,tengs to miszy dian and dayana az kerana sudi buat lucky draw.. kalau,rajen buat la lagi erk?? hehe peace!!!
hehe,cam biasa.. dah baca sudi2 la komen erk?? ngeeeeee~ <3

terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

20 comments:

MONAT © 2011 said...

Tahniah! :) waaaa~ dapat tempat ketiga tu dah ok pe~ :)

ABU said...

tak baik simpan simpan dlm hati nti meletop!! ..cecite ceciter..

sebok je kan..hahaha

btw dah send tadi..poswoman tu cakap tadi esok sampai..:)

Otakku Otaku said...

tahniah. dpt header lak tu.. jom blanja aku mkn. raikan. hehe

NURUL NAJWA said...

monat: hehe,tengs..

NURUL NAJWA said...

abu: ahar~ really?? xsabar2 lak.. ^__^


otakku: bole3.. blnja otak2 kat muar.. ahaha

amir aizat said...

woah tahniah2!!

NURUL NAJWA said...

amir aizat: ahar~ tengs ya! :D

dayfeda hassan said...

write a comment......

**ok..dh komen..wakakakaka**

NURUL NAJWA said...

daya: grrrrrrrrrr~ @__@

Far8 budak baik said...

tahniah tahniah..=)

Ayie said...

wah.. tahniah.. ^^

NURUL NAJWA said...

Far8: hehe,tengs~ :)



ayie: tengs!! ^__^

neslO_ais said...

ey nak gak menang2 nih!!! :D

Izyan Masri said...

FUYOOH.MENANG LUCK DRAW.LIKE3! :D

NURUL NAJWA said...

neslo ais: ahaha,jom join GA n contest! heeee

NURUL NAJWA said...

miss izyan: hehe,terLUCKY lak.. ekeke :D

funny_hani93 said...

tahniah gak!!hehe...cayalah:)

NURUL NAJWA said...

fany: hee~ lucky!!

♥HANA ZAINAL♥ said...

tahniaaah sweetie :DD

NURUL NAJWA said...

hana: heeee~ tengs! :D