kawan-kawan yg baik hati

❤❤i like! ❤❤


Pagi tadi,aku bngon agak lewat la.. maybe dsebabkan faktor ubat yang aku amek..
Then,aku bngon nak on lappy,tapi ttbe rasa cam malas lak.. so,aku amek la hp aku n tgok msej and korl.. (bnyak jugak msej and korl) tpi,aku xkenal ponn.. so,aku biarkan je la..
aku pon kuar dari bilik trus on tv.. cehh! lappy malas tv cepat ja..sbenarnya ttbe aku kene headhache..(kay2,point aku bukn nak crite merapu meraban ni) aku nak story pasal aku dapat present.. guest who??
mungkin korang ada yang kenal siapa dia.. jadi,aku nak kenalkan kepada yg tidak mngenali nya.. aku dapat present dr abu aka ashgive


jom ramai2 g usha blog dia... 
ahaha,aku dapat apa? cuba teka!! heee~ dia bagi sumthink special dari sabah bahh!!
hehehe,excited aku ttbe dapat mesej dr kazen aku,dia kata ada sumthink tok aku.. posmen 2 x dtg umah aku ponn.. :'(

so,sebagai penghargaan tok abu,aku nak bg sumthink tok dia.. hope dia terima kay.. khas tok abu!!
*
*
*
*
*
abu aka ashgive

hope,dia terima la erk.. kalau nak 2 ka size cakap je kay? heee~ cam kelaka lak.. (act,xpndai nak buadd,tp try jgak)
btw,ni ja yg termampu tok aku balas.. :D
tengs 4 da present.. suka sgt2.. like this kaler.. :)
i'm really2 appreciate that.. 

p/s: pssstt2..korang jangan gelakkan hasil aku.. sbenarnya,aku xpndai buat karya yg superb2 2.. heeee~




terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

18 comments:

Nadia Rahman said...

whoa!! got present? nak jugak! ^^

neslO_ais said...

ey nak jgak!!! bak sini satu..hee :D

NURUL NAJWA said...

nadia: ahar~ jgn jeles~ :P

NURUL NAJWA said...

neslo ais: heee~ nak neslo ais 1?? ekeke :D

neslO_ais said...

okeh siap :D

ABU said...

welcome...my pleasure..

ehem!..cantek header tu..PINK hahaha..

aku pakai sat lagi..tq :)

NURUL NAJWA said...

neslo: ahaha,nak doploh sen.. XD

NURUL NAJWA said...

abu: ahaha,2 pink erk? ngat coklat.. ekeke :D

Nurin Ayesha said...

Hadiah? Wow, envy~

NURUL NAJWA said...

nurin: heee~ ^_^

apik pehe said...

hehhee..dah tgk abu buh header dia

NURUL NAJWA said...

apik: hehe,rasa 2 kaler pink ke?

funny_hani93 said...

dpt adiah??wah...nk jugk!!hehe..
wei hang sakit ke??sakit ape deh??

dayfeda hassan said...

dpt pe??^_^

NURUL NAJWA said...

funny: nak? jom share..


daya: hehe~ tnya abu.. ekeke :D

dayfeda hassan said...

tamak ek..:(:(

adan said...

wah.. sweet ar blogger macam ni.. nak bagi hadiah gak ar.. kot2 dapat header gak.. ahaha.. guaru je..

NURUL NAJWA said...

daya: ahaha,harus tamak. ngn kau je.. :P


adan: hehe,nak3.. :D