kawan-kawan yg baik hati

cuak!! @__@

Wah3.. da lama x updated cni..
miss lak.. korang miss x?? (bajet hot ja) yela, asyik2 masuk blog aku baca benda sama je.. mesti bosan kan? bia je la masalah pilihan 2,aku pon xdecide lagi ,selamba je aku ni.. next week da kene daftar.. ekeke 




Actually,aku nak gitaw ni.. sok aku ada test kereta.. 
omg omg omg!! cuak lak.. (rasa takut lak ngn pegawai jpj 2)
sapa2 yg da lepas lesen kereta 2.. korang x de tips ke?? ***wink2***
hope,aku lepas la sok.. sebenarnya,aku nak amek awal2 bulan 2.. tpi, takot.. so,pegang la L 2 lama2.. HAHA
sebenar nak kata kat cni CUAK sesangat.. cam nak amek SPM balek je.. 








u olls suma doakan la aku lepas sok ye!! amin.. ^__^
hope,aku x parkingson n dapat pegawai yang x garang.. wakaka


p/s: korang ada tips x nak lepas test JPJ?? HAHA,kalau ada share2 la cket.. weee~ peace!! 
terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

20 comments:

aSiMiRa.aSiM said...

yeahh..takot la ngan owg jpj..dowg makan owg tau..wahaha..=p

LemoN~* said...

jgn menggelabah,, be cool,, *_^
pasti OK~!

NURUL NAJWA said...

asim: wahh!! kazen ni,mnakutkan org.. bukan nk bg kata support.. :D


lemon: aku xsngka,kau snggup terjah blog aku.. tengs!! hope,xgelabah la sok..

iaFa waFafa said...

best nyeeee boleh comnt2,.kt entri sy tk ley,.tk taw nk godeh ape,,,

cikji said...

jangan panik! be relaks tp sy dulu terlalu relaks sampaikan lupa nk pkai seatbelt,haha nsb bek lulus.

Miz Novexx said...

just do it... heheh pinjam tagline nike jap
juz relax je najwa.. dun worry tau

HAJAR hasan said...

don;t woory la. senyum je and selawat banyak2. insyaALLAH everything akan okey. all the best. hajar dh lepas. Alhamdulillah. :)

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..buat muke manje najwa kat jpj tu..kompem cair punye..=p

NURUL NAJWA said...

fafa: bole 2,ada problem kat setting.. saya punya,mula2 pon cm 2.. :D


cikji: haha,klakarnya.. cmne bole lupa seatbelt.. hope sok,lulus.. :D


miz: tengs


hajar: jeles nya.. heee~ :D oke2.. tengs

NURUL NAJWA said...

asim: HAHA,bole ke? mntg2 la dia dpat pgawai perempuan dulu.. heee :D

wan_cikgumuzik said...

kih kih kih kih... ok kerr mcm tuu.. cikgu tukar sekejap jerr.. nanti tukar yg baru plak.. ngeh ngeh ngeh..

(shoutbox awk dh habis limit.. )
@hahahhahahahaa.. eh eh.. tak biru plak..

dayfeda hassan said...

wei..ko kn pndi mgayat..wakakaka..aq dh lps moto dh..shuuu..jgn ckp sesape tau..sena nye lme dh aq dh lepas..wakakaka^_^

NURUL NAJWA said...

cikgu wan: nama biru..ok la 2.. ekeke


daya:aku baru tw.. pfft =.=" aku org first ke taw??

Afiq Din said...

xyah nk takut la...
ajak je jpj tu sembang2...

Teenager Housemaid said...

goodluck najwa! arha~

NURUL NAJWA said...

tengs~ ahahaha :D

HAZWAN17 said...

tenang-tenang je...
buat 5 perkara
bagi salam dekat pegawai JPJ tu...

Cik ira said...

gud luck najwa..
buerna suerte!!

Kyril said...

amek lsen drift ka ? :D

NURUL NAJWA said...

hehee :D