kawan-kawan yg baik hati

Izyan Masri First Random Giveaway





Tengah jalan2 maksud aku, BLOGWALKING tiba2 terserempak ngan satu giveaway ni..
nampak menarik..
GA ni dari Izyan Masri





-first dia kata kena follow blog dia..
DONE.. ta nak follow pon bole kott.. Miss Izyan ni baekk.. ekeke


-then kena letak header cantek ni kat dalam post ni..
Sudah Miss Izyan!!


-Buat entry simple for Izyan Masri First random Giveaway?
alamak! aku da lupa camana aku karang esei time SPM thun lepas.. ahaha, okay2,aku try buat ayat yang simple dimple.. saya suka blog Miss Izyan Masri yang kiut ni.. and saya nak hadiah utama 2.. macam menarik! nak tggu duet churp2 pon susa nak up2.. hehe,ni lagi la miss izyan masri mahu bgi rm 100.. ahaha, hope dapat la.. moga terpilih... ekeke pe lagi!! jom ramai2 memeriahkan lagi IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY .. jadi promoter sebentar *rasa cam panjang tak ayat ni?* simple ja.. ayat krgan SPM taon lpas lagi pnjg kott..


-nak kena tag 2 orang??
so, saya mau tag nadia and kawan aku cha (hope hadi x jeles)


-GA ni akan expired bila2 masa.!
cepat2 weyh.. before ttop.. heeee


-last,kena tggalkan link kat kat post Izyan Masri First random GA..
ok,done!!




terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

18 comments:

apik pehe said...

hehe..gudluck tau..rm100 tu banyk

Far8 budak baik said...

najwa..bolehh menang tak ni?
hahahaha...=p
amik hati izyan nmpk..haha

Izyan Masri said...

FUUH2.TIUP SINI BIAR MENANG.THANKS JOIN YE SAYANGG ^^

aqmalazmi said...

hope menang yeeee..
:D

NURUL NAJWA said...

apik: ahaha,hope dapat lorh.. ekeke


far8: uih,xelok amek hati izyan.. t dia xda hati.. ekeke :)

NURUL NAJWA said...

Misz Izyan: hehe,tiup kuat2 cket.. welcomes!

NURUL NAJWA said...

aqmalazmi: hehe,hope cam 2 lah.. jom join GA ni? mne taw aqmal bole mnang.. hee

amir aizat said...

goodluck,menang bole blanjer kann.

NURUL NAJWA said...

aizat: ahaha.. kate bf kan? bole2.. :D

apik pehe said...

dapat nanti kiter kerat dua ek

NURUL NAJWA said...

apik: ahaha,konfident ja dia ni.. :D

Fathiah Hamim said...

semoga bertuah! :D

NURUL NAJWA said...

fathuah: aminn.. :D

Nurul Amira Mohamad Salleh said...

alo najwa !! nice blog meyh!! ngee~

NURUL NAJWA said...

amira: blog kamu pon nice gitu!! ^^

apik pehe said...

haha..konfiden la ni...ingt tau..kerat dua..hahaha

Nurul Amira Mohamad Salleh said...

najwa !! header baru ea ? mlm td laen en . smart2 !! :D
hihi

NURUL NAJWA said...

apik: always konfident.. ekeke


mira: eh? header lme kott.. Hee~