kawan-kawan yg baik hati

TEACHER ~

Salam readers,,
Late lak aku post kan kan kan?? *suke atila nk post ble..hohoho
Petang tadi aku pergi BSN(Bank Simpanan Nasional)
Then,,time ak g ptang tadi,, aku terjumpe  membe2.. adoyy,,camne bole terjumpe dkat bank ni..
Dorang ingat aku baru kuar $$$ ape?? after 2 aku kuar jalan2 ngan mereka.. hang out la kononnye.. *ta rancang pon.. ttbe je 
Then bile da kuar mesty la sembang2 kan?? 
n dorang pon suda ketahui,, nape aku g bank td.. ak beli ID beb!! ID num for IPG lorh.. kecoh tol dorg ni.. n last,,kami pon berpisah n balek umah.. *da lame ta jumpe 2.. membe tym skola rendah.. dorang still ngat aku 2..(bngga lak)
AKU CIKGU??  I'M TEACHER??
Tidak pelik pon,, tapi ramai rakan2 ku agk terkejot aku mohon IPG ni..
Ta payah terkejut la,, kte try saje apply mane2, actually cikgu ni terlist juga dlam ambition aku.. so,ta payah wat muke pelik dan aneh la knape ak mohon.. @_@






Malam ni,, aku baru je settle register.. cewahh.. hope dapat la.. coz dlm list aku juga!! wanna be teacher!! hehehe
N kpada readers yang mahu mohon pon bole juge.. di sini aku sertakan link nye sekali.. jgan lupe beli num ID dlu kat BSN..*promote2...
jom ramai2 jadi cikgu!!! ngee~






terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

4 comments:

teenagerhousemaid said...

hello teacher...arha!

NURUL NAJWA said...

hello2.. ahaks~

yay@azidie89 said...

moga tercapai dan diterima masuk di IPG..aminn =)

NURUL NAJWA said...

insya-Allah.. aminn.. tengs yaya!!