kawan-kawan yg baik hati

attention.. be carefull..

Salam readers..*mcam gelabah saje
hari ni aku terbaca satu entri pasal lelaki yang minat soya boleh mandul...*jgan terkejut dlu..
eh,,aku bukan nak ckap mcm2.. but aku terbace je.. and aku rase ptot share dgan korang semua...
Aku memang ta tw nak terangkan selanjutnye.. Bek korang semua tgok n bace kat sini..


benda ni aku bace secara ta sengaja.. and aku rase ptot share kot..
hope,,korang ajen2 kan la diri klik link 2.. hehehe
sekian kali ini.. ^_^


terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

6 comments:

ana_husnafi said...

jan..aja ak cmner nk tggl link kt shout box tu..ala,,yg ble tkan tros direct kat blog ak..

NURUL NAJWA said...

weyh,, nk aja kat mne fb la.. chat.. ak on im jap..

p.e.y.u.z. said...

haah.kawan laki pon cakap dorg jarang mnum soya

NURUL NAJWA said...

mreka mmg bnsib bek.. insya-Allah.. ngee~ ^^

afzan said...

kalau kicap soya tu macam mana pulak?
kacang soya jugak kan?
aku, dia & lensa

NURUL NAJWA said...

err.. i2 tdak tw.. sya bkan saintis.. hehe.. sorry~ -.-