kawan-kawan yg baik hati

hari yang penat..

Salam semua!!
Hari ni rase penat sangat.. ta taw la pe yang ak buad but memang penat la.. Petang tadi tido punye lame..
Ya ampun.. nseb bek x lpas solat.. ekeke



aku ase hari ni ta de la buat pape pon.. tgahari tadi je aku pergi kenduri sampai 2 buah rumah.. rumah 1st 2 memang aku makan gle2 la.. *actually,,bese je.. mkan free sape ta nak kn??
dsebabkan umah 1st ni umah kwan aku,, so rmai la gak aku jumpe mmbe skola dlu.. *ta de la rmai mne pon,ramai dok jauh,saje nk poyo.haha
Sampai umah 2nd,, memang aku da ta larat.. Tapi nak jage ati,, mkan la cket.. memamg sakan la ari ni.. macam ular sawa da kott.. *camane erk,,orang yang pernah sampai kene g 4,5 buah rumah dalam 1 hari?? ta bole byangkan.. ngee~


dsebab kan penat sngat aku malas nk cter pnjang2,, korang bukan rajen nk bace n scroll sampai bwah.. okay2,, kali ni memang aku ta de mood nk post.. tapi jari2 ku yang ajen nak taep.. ekeke
k la,, skian saje.. *korang bace jugak?? memang rajen.. haha
sape2 yang da terajen bace sile lah komen ye.. *ta malu jap..ngee~
terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

5 comments:

teenagerhousemaid said...

harini pun saya penat sangat..
haha!

NURUL NAJWA said...

Awk pnat shopping.. ahakz~

anisa said...

najan meng xmalu..haha..eh,ko ukn mang antu mkn ke..haahaha

Zarul Helmy -Faz- said...

warghh...!!!
ckgu pown penat nih...
aaa ckgu ka..????

NURUL NAJWA said...

nisa:wah~sape antu mkn?? shh~haha

zarul helmy:memang pnat pon.. eh?? mne ad ckgu la.. blom lg.. hope,dpat la..ngee~