kawan-kawan yg baik hati

pnyakit adlah pencuci dosa2 kecil..

hahahahaha..ari ni aku happy sgt2.. *jgn wat muke plek..
excitd sgat,,lupe nak bagi salam... Assalamualaikum semua!!


happy k?? mane ada la,,aku xda happy mane pon.. saje nak buad happy2.. *plek jap ngan ayat aku..xfham..haha
sape stuju dgan statement (SETIAP PENYAKIT ADALAH PENCUCI DOSA-DOSA KECIL) angkat tngan!! * ta pyah angkat pon aku da tw korng smua stuju ngn statement ni.. 
kat sini,,aku nak gtaw korang semua,,kalo korg dapat dugaan kecil likes sakit or pnyakit yg kte x ketahui.. ingat lah bhwa kite sdg diuji okay?? 
knape aku wat post mcm ni kali ny? *eyh,,suke ati aku la..none of ur busness


actually,,smlam aku g hospital,, ptotnye kne pegi cntre dr. suggestkn cm 2.. tapi fham2 je la cntre mhal kott.. 
so,,aku g la ospital je,, sharian aku kat hosptal 2.. kne kick bhgian ny,,then kne kick bhgian pkar,, kne pegi bhgian chest.. lme 2,, aku pon ta ingat bpe tmpat ak berpindah n terjah(opz! pnjam ayt mr.virusz).. n last,,ak pergi jumpe pkar blek..
bhgian chest xdpat trime aku..coz ta da result sbnar,,  WTH   result aku,ad la kat c2.. ak pernah cek kat cni,,skali nurse 2 kate xda.. bbpe bulan lpas(since taon lpas) aku pnah cek kat cni.. siap amek darah ag 2.. saba je la..dperti statement aku kat atas.. pnyakit adlah pncuci dosa2 kecil.. mgkin ini dugaan tok ak.. 
last2,,kne wat appoinment ag.. lme lak 2,, april t.. xpe,,nseb baek aku ni pnyabar.. ***wink2*** 
*kene amek darah lagi.?aku x sggup.. grrr~


ble dgar cm 2,,aku terpkir rsult yg bkal keluar x lame lagi.. woot woot woot.. seyesly,,aku rase cuak,korg yg sekutu dn seangktan ngn aku mzty,,ad feel cm aku rase.. haha xpe2 be cool.. *dlam hati hnye tuhan yg tahu..
hope,,thun ni rsult SPM 2010 akn mnigkat.. amin~
ok,la.. actually,,aku nak g johor ni.. sempat ag bkak lappy n typing,, jari2 aku ni gian nak typing.. haha 
JOHOR i'm coming.. ngee~
tengs u'll sudi bace.. sile la komen erk.. PEACE!!!
terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

4 comments:

Teenager Housemaid said...

ok tgh komen ni..
arharharhar~

yup..penyakit adalah penghapus dosa..
sebab tu kalau sakit kene bersyukur..(ok fine saya tau saya dah berleter macam mak nenek hoho~)

arha~ gudluck yo!

NURUL NAJWA said...

tengs ya!!wish my luck..
lolz..sape mak nenek 2??(kidding je) ngee~ =)

Scya LollitA said...

heee, akak tgh demam ni ,
doa2 lah huhu

NURUL NAJWA said...

huhu..insya-Allah pnyakit pnyembuh dosa..ngee~