kawan-kawan yg baik hati

putus kawan..

Salam readers..
Actually,, aku nak post malam tadi.. tapi,, ad sumthink happen kat aku tros spoil.. hehe sbb ap?? t aku cter la..
tgok ttle post 2,,aku tetibe teringat zaman2 skola dulu.. lebih lagi tym skola rendah,, tym ni ada je msalah cket.. msty ckap..

aish,,ta nak la kawan kau..*ayt yang sama,x meced..

i2 aku ta kesah la tym skola rendah.. tym 2 semua childish lagi.. pemikiran semua cetek.. *harhar sesuka harti je
btw,, aku nk cter psal sorg new friend aku.. aku pernah cter pasal dy kat dlam blog ny.. stlah sekian lame.. Lame la jgak.. and tetibe malam tadi aku dpat msej dari die.. msej yang tak djangka2.. *ta pyah la tw ap msej yg dy bgi..   
but,, means of him msej,, dy suoh aku lupekan dia.. wahwah,,aku da anggap dia kawan!! why why why?? aku teros thinking n tinking n thinking.. n last,, aku tanye dy blek,, but dy ta menjawab pon soaln aku n dy kate lupekan dy je.. Dah dia kate camtu nk buadd apa lagi.. terime je la,, da org 2 xsudi nak kwan.. *ni yang nk mnangis ni..sob3 

and mlam tadi aku tdor dgan penoh persoalan yang bermain di minda aku.. n last,, aku ter tido jugalah.. ta kan ta tdo lak,, ngat aku vampire!! hehe
sorry la,, kalau kali ny aku mcm mrepek je.. but aku really2 dlam kbingungan.. ta fham apa yang da terjadi.. OMG!! mybe,,its good for us.. terime saje la.. =,=
Aku harap,,kwan2 aku yang lain,, jgan la wat cmni kat aku.. plizz korg mmg da bezz la bagi aku.. lurve korang much much much.. *karat lak jiwang nye.. 

k la,,mzty korg da bosan nk bce post aku kali ny.. but ni aku saje nak luah kan blog aku,, x tw nk luah kan kat sape lagi.. stop najwa bpe bnyak lagi kau nak babling ny?? 
Sape2 bace,, bek komen n bagi kate2 support kat aku..*pkse2 plak..hehe nyway,,tengs sudi bace luahan hati aku ni.. 
smile and peace!! *mcm buadd2 happy je.. no larh aku kan tabah.. ngeee~
sekian sje kali ny.. mood:agak sedih.. -.-

harhar,, my friends in computer?? 
fham2 je la maksud aku..
***wink2***



terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

15 comments:

tembam said...

huhu . kau tana cite ker sape die nie ? aku susa nak komen law sal fwen nie . em .tape lah . kau ade lagi ramai kawan lah . aku pun kawan kau juga kan ? =) mb die ade masalah kot . nnty ade mase dy cntect ko balik kot . mane tawu kan . dahdah . tamau sedihsedih . =)

NURUL NAJWA said...

waa~ ayt kau mmbuad kan aku nak ngis!! ta pyah la cter. open sgat cni. urmh,btol gak ckp kau 2. kau memang kwan aku la pka. misz kamoo. tengs kawan!

Anonymous said...

alamak! sdah terbace! hehe najwa calm down okey. mybe ad something yang bek kite ta nmpk. ad hikmah bkal terjadi. tape2,be cool. kan suke ckp cm 2 kan? tabah k?

anisa said...

jan,lek2..ak pena alami bnde mcm ko ni..lagi r berulang kali..ni ar nmenye,dugaan semasa bersahabat..huhu..cool k..

NURUL NAJWA said...

tengs u'll.. mybe ny fes tym kott ak kne cmni.. btw,ak kne cool gak.. bru kne skli,nk ngis.. pe da.. jgn gelak kn lak.. susa nk feel2 ny.. hehe btw,tengs ya korang!!

day_feda said...

wei..aq bg nsht nie..ssh tau aq nk bg..wakakaka..nsht aq ko xyh igt owg cm2..btol x??drp ko ssh pk psl dye bek ko pk psl aq jew..wakakaka~~~

NURUL NAJWA said...

day_feda:nchat kau amat lah tdak bole dan bla. apkah?? aku still,ngat semua kwn2 aku. ap nk jd,jd la. mybe,ad hikmah kott. ak stil ngat ko la day. mane bole lupe. ^^

NURUL NAJWA said...
This comment has been removed by the author.
day_feda said...

aq nk bg nsht nie..aq ase ko xyah nk igt mnusia cm2..drp ko plek jew igt22 bez ko igt aq jew..de gk faedh nyer..btol x??ssh nie aq nk bg nsht yg bgune kt ko cm nie..wakaka~~

day_feda said...

haha..aq grau jew la..ko g la solat istiharoh..solat byk22 mn tau TUHAN nk tnjk pew yg ko bwt slh kt dye~~haha

NURUL NAJWA said...

2 la pasal.. urmh,, insya-Allah aq gne nsihat ko 2.. tengs daya!! nsihat yg bergune!!

LemoN~* said...

oh najan~ sian nye.. n kjm nye org tu.
ish3.. x ptut..
ko tough kn lah ati ko yer~

NURUL NAJWA said...

mybe dy ad alsan yg kukuh kot.. ak terime saje.. tengs lemon!! ^_^

OzaKi0 said...

tabah ya!! be cool.. u're cool babe.. =) ad hikmah kot..

NURUL NAJWA said...

wahwahwah..*komen jgak!! nchat yg bernas.. tengs~ smile...^_^