kawan-kawan yg baik hati

LEpak KinG!!



Sekarang minggu exam.. Baru je lepas cuti, terus exam. Perghhh,terbaikla kan.
Aku tengok roomate aku semua dok study time aku baru sampai bilik. gila lahh.

aku yang baik ni pon dok kacau depa study. bukan nak kacau just tanya je, 'korang da study banyak ke? study x kat rumah?'
jawapn dorang,' study la cket2'
tapi,aku taw dorang semua study gila2 kat rumah, xckup kat rumah kat bilik pon dorang struggle. Aku yang x study pape ni just mampu tengok je.
(nampak sangat aku ngan buku xda kimia,haha)
Aku kalau time cuti memang x lekat kat rumah. Apa lagi nak pegang buku,tengok pon tarakk. 
(memang tak tengok la kan,da x bawak balek buku)naharemm~=_="
so, dengan ini saya mengumumkan bahawa saya ambil exam dengan tidak membuat revision. 
wootwootwoot,aku seorang pemalas!! harap maklum. 
take note,please


psssst3, sini-sini aku nak storymory satu citer ni,
tiime nak balek matrik,punya la malas sampai aku terpikir malam tu  nak balek pagi hari exam tu.(konon x nak amek exam la)
Asyik cakap nak balek pagi exam tu je, sekali hari nak balek tu aku bangun lambat.(aku memang x ditakdirkan untuk menjadi seorang yang punctual) hahaha
terbaikk la, then bas pon dengan mulia hati pon tinggalkan aku.
Memang best pon,kene tinggal bas. kenangan terindah wooo.
korang ado? ^^

papepon, kepada yang tengah berSTUDY tu teruskan usaha anda. Ganbate! chaiyokk! :)

notakaki: sape yang kenal aku je taw, camana cara aku study yang sebenar (duduk atas katil,guling2 then tido. zzzzzz)so, nyyte semua!


terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

3 comments:

ZWAN SABRI said...

Zwan br abes exam.. skang dok cuti sem.. and skang dok takut tunggu result.. HUHU

ABU said...

eh.. ingtkan bebudak skung tengah cuti2.. good luck ya..

NURUL NAJWA said...

zwan: hahah, sama la.. bru lpas exam gok! gud luck for ur result.. XD

abu: kureng. aku budak2 ke?? o.O anyway,tengs!