kawan-kawan yg baik hati

M.A.R.R.Y BROWN


Setelah sekian lama menyepi. aku kembali ke dunia blogging. (gaye macam baru diberi nafas yang baru)
Aku merasakan aku semakin menyepi dan blog aku semakin tenggelam di kalangan mereka yang hebat.
#aku pasrah.dugaan belajar. =)

Sekarang ni aku tengah cuti mid sem tinggal lagi beberapa hari je lagi aku akan pulang ke kolej permai ku. Kolejj Matrikulasi Perlis. Megah di puncak jaya, bersatu beretika! blablablabla.(lagu kolej wooo)
 fuhhh jauh nun disana!! kat Araustralia tu beb!
Dah nak abis cuti baru nak menUPDATE. hehe 
Actually,cuti ni aku kene study study study sampai muntah hijau. tapi,aku cool je. Buku pon aku x ingat kat mana letak. hoi najwa,kau nak exam ke tak nak. aish, makcik2.
Cuti ni sepupu aku kawen woo! muda lagi tuu. fuhhh! teruja aku.
*ttbe rase gatal nak kawen. auwww! (behave yourself najwa)
Bahagia je tengok depa kawen! so sweeet like gula-gula kipas angin =="
Aku harap suatu hari nanti aku dapat jumpa seseorang yang baik untuk aku! Semoga dia dapat menerima aku  seadanya. 
*ouchh,gedix sooo. umiii! anak umi dah gatal nak kawen. haha
Anyway,aku doakan mereka bahagia ke akhir hayat! =)

                                                              



Nota kaki: xda kene mengena pon dengan marry brown.aku saje gune title tuu. but,korang jangan ingat aku gatal sangat. calon pon xda. haha. muda lagi,study tu penting utk menjamin masa depan.(cett terCERAMAH lak). ini just harapan aku je ye.*gatal lagi.heee kbai.


terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

5 comments:

ZWAN SABRI said...

Samala kita.. Zwan pun dah semakin tenggelam dalam dunia blog.. HUHU

Fikri said...

Haa.. ni Ex-students KMP dtg.

*Indah mempersona suasana ceri
Kolejku damai permai sentiasa
Kehidupan berbudaya kukuh kerjasama
bersatu beretika..

*Haha.. suka lagu KMP

NURUL NAJWA said...

Zwan: zwan ok lagi, i'm still remember u. zwan sabri. whoaa!!!

fikri: opss!! senior ku! wahh,masih ingat lagi lagu kmp? menyanyi smbil gerak kekiri dan kanan. superb ar lagu KMP!!^^

Nadia Rahman said...

Awat hang dok gataii sampai nak kawen..
adushh,,da kes terok da nie..
umi!!anak umi demam panas!!hehe

c'axoera ヅ said...

follower kamu yang ke 700! yeeeehuu....follow back okay xoxo :D