kawan-kawan yg baik hati

Saya budak RAJIN



 
hye!!
susa betol kan nak nampak aku update blog.
actually, semenjak 2 menjak ni aku busy cket.
(orang bekerjaya la kate kan)
btw, kat sini aku nak cakap result matrik x sampai rumah aku lagi!!
AND
aku dapat surat warning dri KMP terchinta
Oh Myy..
Awat tak kasitaw awal2 kalau ponteng kelas atau kuliah lebih dari 3 kali kene...
WARNING
RESULT TERGANTUNG
haishhh, macam2 dugaan aku terima.
sobsobsss
aiyooo, yang bestnya kantoi dengan parents bahawa aku adalah student yang amat dan TERamat RAJIN
PONTENG kelas and kuliah
wawawawawa
Apepon, result aku dah cek online. Alhamdulillah, i got great result! 
Memuaskan jugak! for those people  macam aku yang x suka membaca. hew hew
#sumpah, kalau aku smbung degree aku tak mao dah main2. pray for me naa? 

*notatanganyangwangi: result UPU da nak keluar! waaa! lagi cuak dari result exam keluar! hop[e, dapat the best palace to continue study! :) challobete~


terima kasih sudi membaca. give u flying kiss ♥♥

6 comments:

nadzirah lady said...

AS ussual! suka carik masalah . hahaha
#semangat komen

syazana.not.single said...

mak haii.
baru nak cek result?
haha. :)

LemoN~* said...

best of luck

NURUL NAJWA said...

gomez: wah3, gomez dtg blog haku! hakhak. bangga seyh!! :D

lemon: tengs~ :D

lady: ahaks~ shaddap you!

ABU said...

wah tengok tu.. orng cerdik, ponteng klas pun result gempak.. tahniah najwa..:)

kn said...

ooo, bagitaw umi